Home Verhuurd Appartement 2000 Antwerpen
Kasteelpleinstraat 3-V2



immo Kaart

Kasteelpleinstraat 3-V2, 2000 Antwerpen

Appartement Verhuurd in Antwerpen
72 m² wonen
2 slaapkamers
€990

Kasteelpleinstraat 3-V2 - 2000 Antwerpen - Prachtig en zeer gezellig appartement van ca 72 m² in de Kasteelpleinstraat, aan het trendy Zuid en ook vlakbij het gezellige Mechelseplein en de aangrenzende Theaterbuurt. In de onmiddellijke omgeving vindt u tal van cafeetjes, restaurants en leuke winkels. De nabijheid van de Leien en openbaar vervoer zorgt voor een goede bereikbaarheid. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalige realisatie die in 2009 volledig gerenoveerd werd. De leefruimte geniet van een mooie lichtinval en is afgewerkt met een warme parketvloer, die eveneens is doorgetrokken in de slaapkamers. Aansluitend aan het salon, bevindt zich het aangename terras van ca 12,5 m² waar u in alle rust kan genieten. De open leefkeuken is uitgerust met een natuurstenen werkblad en biedt zeer veel opbergruimte. Keramisch kookvuur, microgolfoven, koelkast met vriesvak en vaatwasser van Smeg. De masterbedroom is mooi ruim en biedt plaats voor een grote kast. Ook de tweede slaapkamer van ca 11 m² is aangenaam ruim. De badkamer is uitgerust met een douche en lavabo. Ingemaakte kast met aansluiting voor een wasmachine.
Apart gastentoilet. Een privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenstalling zijn reeds begrepen in de huurprijs.  Gemeenschappelijke lasten: 35 Euro per maand.
Alle nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit) zijn privé op te nemen door de huurder. Beschikbaar vanaf 1 juli 2024.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 990
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
2KIBA968A1RW
Makelaar Code
5948647
EPC Waarde
134 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€990 / Provas Immo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com