Home Verhuurd Appartement 2000 Antwerpen
Kattendijkdok-Oostkaai 84



immo Kaart

Kattendijkdok-Oostkaai 84, 2000 Antwerpen

Appartement Verhuurd in Antwerpen
65 m² wonen
1 slaapkamers
€900

Kattendijkdok-Oostkaai 84 - 2000 Antwerpen - Een appartement waar je zo in kunt, met veel licht, een grote leefruimte, ruime kamer én een terras? Dat krijg je hier, op het gegeerde Eilandje. Bonus: 2 plaatsen in de fietsenberging en een kelderberging!
In een herkenbaar appartementsgebouw met zijn fijne gele gevel, vind je op de derde verdieping dit instapklare, energiezuinige appartement. Je komt er binnen in de hal, waar je een kapstok hebt en een mooie, onderhoudsvriendelijke parkettegel die doorloopt in alle ruimtes. Meteen rechts heb je een aparte berging, die ook dienstdoet als wasruimte en technische ruimte.
Grote, lichte leefruimte met gezellig terras Vanuit de hal stap je de leefruimte binnen, een lichte plek van maar liefst 30 m², met plaats voor een salon en een eethoek. Van hieruit heb je toegang tot het deels overdekte terras van 5,5 m². Oostgericht, dat betekent de ochtendzon! De witte, open keuken hier is volledig geïnstalleerd met toestellen van AEG. Je hebt hier een elektrisch vuur, een dampkap, spoelbak, combi-oven, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Naast de keuken heb je ook nog een handige, extra berging. De ruime, lichte slaapkamer bevindt zich naast de leefruimte, met de badkamer ernaast. Die heeft een industriële witte wandtegel, een douchecabine, dubbele lavabo met onderkast, grote spiegel met verlichting, en een hangtoilet.
Hip wonen vlakbij het MAS, met alles op wandelafstand Je woont hier op dé hotspot van het Eilandje: net om de hoek van het MAS en het Kattendijkdok. Je hebt een Delhaize, een tram en een velo-station praktisch over je deur, heel wat horeca om uit te kiezen en de Schelde op wandelafstand. Van hieruit ben je ook zo de stad in, en uit. En ook in Park Spoor Noord ben je op 5 minuutjes fietsen!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
EIT43KPTFOJD
Makelaar Code
12424
EPC Waarde
45 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
11002-G-DBA_2017028384/EP18748/A001/D01/SD019
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€900 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com