immo Kaart

, 2000 Antwerpen

Appartement Te Huur in Antwerpen
85 m² wonen
2 slaapkamers

Zeer mooi appartement in Edegem, volledig voorzien van het duurzame 'lamel-op-kant parket' in Notelaar. De gezellige leefruimte met open haard & open- schuifbare ramen op volledige hoogte geven een aangenaam buiten gevoel. Heerlijk ontspannen bij zonsondergang gezien de ZW-oriëntatie. Gemeubileerd met kwaliteitsvolle gloednieuwe meubels zoals marmeren eettafel, HAY-loungezetel en stijvolle accessoires. De hyper-maatwerk keuken is voorzien van alle MIELE-apparatuur met als kers op de taart een zeer bijzonder marmer werkblad. Het appartement is royaal voorzien van maatwerk kastruimtes waaronder een volledige dressing kamer met ingemaakte kasten. De woning bevat 2 royale slaapkamers voorzien van nieuwe bedden (2p + 1p-dubbel uitschuifbaar) eneen gloednieuwe badkamer met royale inloopdouche en marmeren spoeltafel.
Woning is voorzien van hoog rendement glas, zuinige ATAG CV-ketel en Samsung was/droogmachines.

Zeer gunstig & rustig gelegen in de wijk ‘Romeinse Put’ te Edegem op 15min van Antwerpen-centrum. Belangrijke verbindingswegen, zo ook de ‘E19 Antwerpen-Brussel’, zijn onmerkbaar vlakbij. Alsook bus & trein.
In directe omgeving van gezellige centrum en natuurparken zoals de ‘Romeinse Put’, domein ‘Hof ter Linden’ en Fort van Edegem.

Het appartement is in werkelijk sublieme staat met een sterk ‘hotel kamer gevoel’. Ook zeer geschikt voor expat-verhuur.
1160€ p /mnd + AK 120€ & mogelijkheid om te huren incl. nutsvoorzieningen, internet/TV, verzekering etc.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.160
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
2491920210811052504
Prijs Geschiedenis
11 Aug 2021
€1.160 / --
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com