Home Te Huur Appartement 2100 Deurne
Turnhoutsebaan 151
Kaart

Turnhoutsebaan 151

2100 Deurne Appartement Te Huur
87 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Plan je bezoek nu voor ons eerste kijkmoment op woensdag 27 maart tussen 15u30 en 17u00, want dit verzorgde appartement in het hart van Deurne Noord is een echte aanrader! Gelegen op de tweede verdieping van een prachtig onderhouden gebouw uit 1996, ligt dit vastgoed vlakbij het idyllische park "Rivierenhof". Antwerpen Centraal ligt op slechts 10 minuten afstand met het openbaar vervoer, waardoor je meteen verbonden bent met de bruisende stad.

Binnenin vind je een welkomende inkomhal met vestiaire en apart toilet, een gezellige living, een praktische keuken, een handige berging, een moderne badkamer, twee comfortabele slaapkamers en een zonnig terras op het zuiden voor een heerlijk thuisgevoel. Een bijkomende troef is een ondergrondse kelderberging en een afgesloten garagebox die verplicht bij te huren zijn voor slechts €50 per maand.

Je blijft er warm dankzij een efficiënte condenserende gasketel en de isolatie is optimaal - bewezen door een recent EPC-certificaat met een indrukwekkende energiescore van slechts 94 kWh/(m²jaar).

De maandelijkse kosten omvatten een provisie van €75 voor de gemeenschappelijke uitgaven, inclusief het individuele waterverbruik. Alle andere nutsvoorzieningen dient de huurder rechtstreeks af te sluiten.

Neem voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse te regelen contact op met Julie via julie@reds.be.

* * *

Turnhoutsebaan 151 - 2100 Deurne - EERSTE KIJKMOMENT OP WOENSDAG 27 MAART TUSSEN 15U30 EN 17U00, ENKEL OP AFSPRAAK

We treffen dit verzorgd appartement op de tweede verdieping van een al even mooi onderhouden gebouw (bouwjaar 1996), in het centrum van Deurne Noord nabij park "Rivierenhof". Met het openbaar vervoer staan we op 10 minuten aan Antwerpen Centraal!  

Het appartement omvat een inkomhal met vestiaire, apart toilet, living, hyper uitgeruste keuken voorzien van allemaal nieuwe toestellen (vaatwasmachine, aparte koelkast en diepvriezer...), bergkast, een badkamer, 2 slaapkamers en een zonnig terras op het zuiden. De ondergrondse kelderberging en afgesloten garagebox achteraan zijn verplicht bij te huren voor € 50/maand.

Er wordt verwarmd (individueel) met een condenserende gasketel en de isolatie staat op punt. Er werd dan ook recent een knap EPC afgeleverd met een energiescore van 94 kWh/(m²jaar).

Maandelijkse kosten: Een provisie van € 75/maand voor de gemeenschappelijke kosten, inclusief een gedeelte van het individueel waterverbruik.
Alle andere nutsvoorzieningen zijn rechtstreeks af te sluiten door de huurder.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, contacteer Julie via julie@reds.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
87 m2
Referentie
I194WMF63DJE
EPC Waarde
94 kWh/m2
EPC Label
A
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com