Home Verhuurd Appartement 6700 Arlon
Place Callemeyn 3bte24
Kaart

Place Callemeyn 3bte24

6700 Arlon Appartement Verhuurd
66 m² wonen
1 slaapkamers
€900

Ontdek dit prachtige appartement van 66m², gelegen in het groene hart van de 'Jardins de Seymerich'. Aangeboden door W Immobilière, biedt dit appartement een combinatie van comfort en duurzaamheid dankzij de efficiënte akoestische en thermische isolatie, dubbele stroomventilatie en condensatiegasverwarming. Het is als een dorp in de stad!

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van het Seymerich-gebouw, dat bereikbaar is met een lift. De indeling omvat een inkomhal, een woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een groot terras met uitzicht op het park, een slaapkamer, een kantoor, een badkamer en een kelder. Energieprestatiecertificaat categorie B - Direct beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Double V Immobilière sprl op 063/227 277 of bezoek onze website www.wimmobiliere.com. Geniet van het leven in de stad met de rust van het platteland in uw nieuwe appartement in de Jardins de Seymerich.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Place Callemeyn 3bte24 - 6700 Arlon - Au sein du fantastique écrin de verdure que sont les « Jardins de Seymerich », W Immobilière vous propose un splendide appartement de 66m² équipé d’une isolation acoustique et thermique performantes, d’une ventilation double flux, d’un chauffage gaz à condensation. Un véritable village dans la ville !!! Ce bien situé au 2ème étage de la résidence "Seymerich" avec ascenseur se compose comme suit: hall d'entrée, séjour avec cuisine équipée, grande terrasse avec vue sur le parc, 1 chambre , 1 bureau, 1 salle de bain et cave. PEB classe B - Disponibilité immédiate.
Pour tout renseignement: Double V Immobilière sprl - 063/227 277 - www.wimmobiliere.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
66 m2
Referentie
KKRVPLHNRSCQ
Makelaar Code
6667
EPC Certificaat
2018041005849
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€900 / W Immobiliere
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com