Home Te Huur Appartement 6700 Arlon
Rue Saint-Jean 54
Kaart

Rue Saint-Jean 54

6700 Arlon Appartement Te Huur
26 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een knusse studio in het hartje van Arlon? Bij Honesty hebben we precies wat je nodig hebt! Deze studio is perfect gelegen in het centrum van Arlon, met alle voorzieningen binnen handbereik en op slechts 900 meter van het treinstation van Arlon.

Deze studio bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw met zes woningen. Met een ruime woonruimte uitgerust met een kitchenette - compleet met kookplaat, koelkast en spoelbak - heb je alles wat je nodig hebt recht binnen je bereik. De badkamer is voorzien van een douche en er is ook een apart toilet buiten de studio voor je gemak.

Verder beschikt de studio over elektrische verwarming en energieklasse E, waardoor je kunt rekenen op een comfortabel binnenklimaat ongeacht de tijd van het jaar. Daarnaast zijn de ramen voorzien van dubbele beglazing, rolluiken en gordijnen voor privacy en isolatie.

Voor deze gezellige studio betaal je een maandelijkse huur van 400 euro, exclusief privékosten. Houd er ook rekening mee dat er inspectiekosten (125 euro) bij komen en dat er een borg van twee maanden huur nodig is. Het goede nieuws is dat de studio beschikbaar is vanaf 1 mei!

Bezoek onze website www.honesty.be en ga naar de pagina van het pand om een afspraak te maken. Let op, telefonische afspraken worden niet geaccepteerd. Mis deze kans niet om je nieuwe woning in Arlon te bemachtigen!

* * *

Rue Saint-Jean 54 - 6700 Arlon - Rendez-vous uniquement sur www.honesty.be via la page du bien - Pas de rendez-vous par téléphone

Honesty vous propose, en plein centre d'Arlon, idéalement situé proche de toutes commodités et à 900 mètres de la gare d'Arlon, ce studio situé au 1er étage d'un immeuble de 6 logements. Il se compose d'une pièce principale avec kitchenette (taque, frigo, évier), une salle de douche et un WC séparé (à l'extérieur du studio). Chauffage électrique à accumulation. PEB E. Châssis double vitrage avec volets et tentures. Loyer de 400 € + charges privatives. Frais d'état des lieux à prévoir (125€). Garantie locative de deux mois de loyer. Libre au 1er mai !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
26 m2
Referentie
YX3Q39VUSKLA
Makelaar Code
5880071
EPC Waarde
423 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20190604013152
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com