Home Verhuurd Appartement 6700 Arlon
Avenue de Longwy 335
Kaart

Avenue de Longwy 335

6700 Arlon Appartement Verhuurd
69.49 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Wil je wonen op een steenworp afstand van het centrum van Arlon, met al zijn voorzieningen en nabije toegang tot de grote wegen richting Luxemburg? Neem dan een kijkje op www.honesty.be voor dit laag-energie appartement dat wij aanbieden. Het is vereist om alle afspraken via de website te maken, telefonische afspraken zijn niet mogelijk.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een residentie met lift. Binnenin vind je een inkomhal die leidt naar een lichte woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken met toegang tot het terras. Verder bevat het appartement één slaapkamer, een doucheruimte, een apart toilet en een wasruimte. Je hebt ook recht op een privé berging en een overdekte parkeerplaats. Het appartement is voorzien van een gasgestookte centrale verwarming, dubbele beglazing, en een modern ventilatiesysteem.

Met een energieprestatiecertificaat van klasse A+, is dit appartement niet alleen comfortabel, maar ook zeer energiezuinig. De huur bedraagt 850€ per maand, plus een extra 80€ aan kosten voor gemeenschappelijke ruimtes en 50€ voor verwarming. Daarnaast zijn er eenmalige kosten voor het opmaken van de plaatsbeschrijving van 150€ en een huurgarantie gelijk aan twee maanden huur. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 april!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Avenue de Longwy 335 - 6700 Arlon - Rendez-vous uniquement sur www.honesty.be via la page du bien - Pas de rendez-vous par téléphone

Honesty vous propose cet appartement basse énergie idéalement situé à deux pas du centre d'Arlon, de ses commodités et des grands axes routiers pour le Luxembourg.
Au 1er étage d'une résidence avec ascenseur, cet appartement se compose comme suit: un hall d'entrée, un séjour lumineux avec cuisine ouverte équipée donnant accès à la terrasse, une chambre, une salle de douche, un WC indépendant et une buanderie . L'appartement bénéficie également d'une cave et d'une place de parking intérieure. Chauffage central au gaz. Double vitrage. Système moderne de VMC. PEB A+. Loyer de 850€ + 80€ de provision pour les charges communes + 50€ de provision pour le chauffage.
Frais d'état des lieux à prévoir de 150€. Garantie locative de deux mois de loyer. Libre au 1er avril !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
69.49 m2
Referentie
1V9ETHZCDTH2
Makelaar Code
5904314
EPC Waarde
72 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20200507500276
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com