Home Verhuurd Appartement 7800 Ath
RUE DU MOUTON 1-RDC
Kaart

RUE DU MOUTON 1-RDC

7800 Ath Appartement Verhuurd
66 m² wonen
2 slaapkamers
€650

Ontdek dit charmante appartement met twee slaapkamers, gesitueerd op een perfecte locatie in het stadscentrum en vlakbij de Grand'Place. Dit prachtige appartement bevindt zich op de begane grond van een rustig gelegen straat, wat zorgt voor een ideale leefomgeving.

Bij een stap binnen in het appartement leidt de hal van ongeveer 3 vierkante meter naar verschillende kamers. De ruime keuken van ongeveer 10 vierkante meter is uitgerust met een dubbele spoelbak en voorzien van een plaats voor een vaatwasser. Aansluitend vinden we een praktische wasruimte van circa 4 vierkante meter. De woonkamer is een heerlijke plek om te ontspannen met zijn oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter.

Verder beschikt het appartement over een badkamer, uitgerust met een wastafel, toilet en ligbad. De twee slaapkamers hebben respectievelijke oppervlakten van ongeveer 13 en 10 vierkante meter. Het appartement beschikt daarnaast ook nog over twee kelders, met een oppervlakte van ongeveer 12 en 19 vierkante meter.

Wat betreft de technische aspecten van het appartement, dit is uitgerust met centrale verwarming op gas, een eenvoudige meter en dubbel glas aluminium ramen voor een goede energie-efficiëntie.

De huurprijs voor dit prachtige appartement bedraagt €650 per maand, met een bijkomende kost van €30 per maand voor watervoorziening. Het energieprestatiecertificaat is categorie D, met een verbruik van 316 kWh/m² per jaar. Dit prachtige appartement is beschikbaar vanaf 5 april 2024.

* * *

Vraag 1: Waar bevindt zich dit appartement?
Antwoord 1: Het appartement bevindt zich in het centrum van de stad, dichtbij de Grand'Place.

Vraag 2: Hoe is het appartement ingedeeld?
Antwoord 2: Het appartement heeft een inkomhal, een keuken, een wasruimte, een woonkamer, een badkamer met toilet en wastafel en twee slaapkamers. Bovendien zijn er nog twee kelders in het ondergrondse deel van het gebouw.

Vraag 3: Wat zijn de afmetingen van de kamers?
Antwoord 3: Er zijn twee kelderruimtes van ongeveer 11,50 m² en 18,5 m². De entreehal is ongeveer 3m², de keuken is ongeveer 10m², de wasruimte is ongeveer 4m², de woonkamer is ongeveer 25m². De eerste slaapkamer is ongeveer 13m² en de tweede slaapkamer is ongeveer 10m².

Vraag 4: Wat zijn de technische aspecten van het appartement?
Antwoord 4: Het appartement heeft centrale verwarming op gas, een enkelvoudige meter en aluminium dubbelglas ramen.

Vraag 5: Wat is de huurprijs en vanaf wanneer is het appartement beschikbaar?
Antwoord 5: De huurprijs is 650€ per maand met een bijkomende kost van 30€ per maand voor water. Het appartement is beschikbaar vanaf 05/04/24.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

RUE DU MOUTON 1-RDC - 7800 Ath - En plein centre ville, dans une petite rue proche de la Grand'Place, bel appartement 2 chambres au RDC.

Composition

Sous-sol : 2 caves (+/- 11,50 m² et +/- 18,5 m²)

Rez : Hall d'entrée (+/- 3m2), cuisine (+/- 10 m2) - évier double bacs, emplacement lave-vaisselle - buanderie (+/- 4 m²), séjour (+/- 25 m²), salle-de-bains avec WC - évier, bain, chambre 1 (+/- 13 m²), chambre 2 (+/- 10 m²)

Point de vue technique : Chauffage central au gaz, compteur simple, châssis double vitrage en aluminium

Loyer : 650€ + 30 € provision d'eau
PEB D (316 kWh/m².an) - 20181227004362
Libre à partir du 05/04/24



Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 650
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
66 m2
Referentie
MSXZEGSKPA45
Makelaar Code
3962
Prijs Geschiedenis
12 Jan 2024
€650 / Athimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com