Home Te Huur Appartement 7800 Ath
Avenue du Bonheur 15-bte-9
Kaart

Avenue du Bonheur 15-bte-9

7800 Ath Appartement Te Huur
70 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een comfortabel appartement? Dit appartement met twee slaapkamers op de tweede verdieping voldoet misschien wel aan al je wensen! Het is gemakkelijk bereikbaar met een lift en heeft een perfecte combinatie van aangename leefruimten.

Het appartement biedt onder andere een gastvrije hal van ongeveer 6 vierkante meter. De open living en keuken nemen samen ongeveer 31 vierkante meter in beslag. De keuken is uitgerust met alle essentiële benodigdheden zoals een dubbele spoelbak, vitrokeramische kookplaten, een afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Een aparte bergruimte of washok zorgt ook voor bijkomende ruimte en gemak.

De nachthal van ongeveer 3 vierkante meter leidt je naar de twee comfortabele slaapkamers die respectievelijk 13 en 8 vierkante meter groot zijn. De heldere en moderne badkamer, van ongeveer 4 vierkante meter groot, is uitgerust met een douche en enkele wastafel.

Het appartement beschikt tevens over een aangename terras van ongeveer 12 vierkante meter waar je kan genieten van de buitenlucht. In de onderbouw van het gebouw vind je een parkeerplaats met nummer 3 en een aangrenzende opslagruimte.

Met een huurprijs van 780€ per maand en 70€ extra voor gemeenschappelijke kosten, is dit appartement een echt koopje! Bovendien heeft het een energieprestatiecertificaat van klasse A (61 kWh/m².jaar) wat wijst op een zeer goede energiezuinigheid. Het appartement komt vrij vanaf 3 juni 2024.

Mis deze kans niet en plan alvast je bezichtiging in!

* * *

Avenue du Bonheur 15-bte-9 - 7800 Ath - Appartement 2 chambres au 2ème étage (avec ascenseur).

Composition :

Sous-sol : emplacement de parking n°3 + cave attenante

Appartement : hall (+/- 6 m²), séjour + cuisine - évier double bacs, taques vitrocéramiques, hotte, four, frigo, lave-vaisselle (+/- 31 m²), buanderie (+/- 3 m²), hall de nuit (+/- 3 m²), wc, salle de douches - douche et simple lavabo (+/- 4 m²), 2 chambres (+/- 13 - 8 m²) et terrasse (+/- 12 m²)


Loyer : 780€ + 70€ charges communes
PEB A (61 kWh/m².an) - RWPEB-031597
LIBRE à partir du 03/06/2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 780
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
70 m2
Referentie
PZ5YMMWQ6CC2
Makelaar Code
6347
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€780 / Athimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com