Home Verhuurd Appartement 8580 Avelgem
Doorniksesteenweg 151
Kaart

Doorniksesteenweg 151

8580 Avelgem Appartement Verhuurd
€900

Deze exclusieve loft, gelegen in het hart van Avelgem in de voormalige "De Groote Fabrieke ", biedt een unieke woonervaring. De hoogwaardige afwerking en detail voor kwaliteit springen meteen in het oog. Kolossale glaspartijen zorgen daarnaast voor een overvloed aan daglicht.

De loft is verre van alledaags. Duurzame materialen zijn zorgvuldig gekozen, de indeling is creatief en de afwerkingsgraad is topklasse. Reeds bij de aantrekkelijke inkomhal met veel ingebouwde opbergruimte wordt dit duidelijk.

De stijlvolle loft omvat een aparte inkom met gastentoilet, een ruime leefruimte met volledig ingerichte open keuken, een berging en een luxueuze badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Vanuit de comfortabele living kunt u naar het ruime, overdekte terras. Op de eerste verdieping vindt u een master bedroom met TV-hoek en een tweede slaapkamer die ook als dressing kan dienen.

Tot de extra troeven behoren een overdekte privé parkeerplaats en een royale berging/kelder van wel 71m². Deze flexibele ruimte biedt mogelijkheden voor een hobbyruimte, opslag voor fietsen of zelfs een garage.

Het complex beschikt bovendien over een gemeenschappelijke tuin met zithoek, een feestzaaltje, een petanquebaan en extra parkeerplaatsen voor uw gasten. Laat u betoveren door deze adembenemende loft in Avelgem.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Doorniksesteenweg 151 - 8580 Avelgem - Deze exclusieve loft wordt gekenmerkt door zijn verrassende en hoogwaardig afwerking en is gesitueerd op niveau 1 van de voormalige "De Groote Fabrieke" in centrum Avelgem. Opvallend zijn de kolossale glaspartijen die overvloedig veel daglicht binnenlaten.

Absoluut geen-alledaags pand dankzij de zorgvuldig gekozen duurzame materialen, de creatieve indeling en de hoge afwerkingsgraad!!
In de aparte inkomhal met ingebouwde kasten wordt de toon gezet voor de verfijnde opbergmogelijkheden in de hele loft.
Indeling: aparte inkom met gastentoilet, ruime leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, ruime berging, badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Aansluitend de living hebt u toegang tot het ruime overdekt terras. Verder 1ste verdieping (mezzanine): masterbedroom met TV-hoek, 2e slaapkamer of dressing, toilet.
Extra troeven: overdekte private parkeerplaats en ruime berging/kelder van maar liefst 71m²! Deze polyvalente ruimte kan ingericht worden als hobbyruimte, mancave, opslag fietsen, garage...
Buiten de loft biedt het terrein een gemeenschappelijke tuin met zithoek, een (feest-)zaaltje, petanquebaan en vrije parkeerplaatsen.
Laat u betoveren door deze adembenemende loft!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
55Z1GKLNQ56I
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€900 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com