Kaart

4837 Balen Appartement Te Huur
113 m² wonen
2 slaapkamers

Zoek je een ruim, licht appartement met twee slaapkamers in Balen? Gelegen op de levendige verbindingsroute tussen Balen en Leopoldsburg, biedt dit appartement makkelijke toegang tot de lokale voorzieningen. Openbaar vervoer, bakkerijen, en fitnesscentra bevinden zich allemaal binnen handbereik.

Betreed het appartement via een aparte inkomhal, perfect voor het creëren van een vestiaireruimte. Van hieruit krijg je direct toegang tot de ruime, lichtovergoten woonkamer. De bijbehorende keuken is goed uitgerust met een kookplaat, dampkap en spoelbak en heeft nog extra bergplaats dankzij een aansluitende berging.

Met twee ruime slaapkamers biedt het appartement voldoende ruimte. Ook de badkamer is volledig uitgerust met een bad, toilet, wasmachine- en droogkastaansluiting en een lavabo.

Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeerproblemen, want het appartement beschikt over een eigen garage die ook als extra bergruimte kan dienen.

Wat betreft de specificaties, de woonoppervlakte bedraagt 113 m², de verwarming is elektrisch en het EPC ligt op 422 kWh/m². Het appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2024. Aanvullend, er zijn geen gemeenschappelijk kosten en er is geen lift aanwezig. Ook is er geen terras, maar de bijgeleverde garage compenseert dit.

Dit ruime appartement in Balen met de nabijheid van lokale voorzieningen en een eigen garage biedt alles wat je nodig hebt!

* * *

Ruim appartement met 2 slaapkamers
Ligging: Gelegen op de verbindingsweg tussen Balen en Leopoldsburg. Men treft verschillende faciliteiten zoals openbaar vervoer (bussen), bakkers, fitnesscentra... In de nabije omgeving.
Omschrijving: We betreden het appartement via een aparte inkomhal. De inkomhal biedt plaats voor een vestiaire ruimte. Deze verleent directe toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte. De keuken is voorzien van volgende toestellen: kookplaat, dampkap en spoelbak. Aansluitend aan de keuken is er ook een berging voorzien.
Verder beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer beschikt over een bad, toilet, aansluiting wasmachine- en droogkast en enkele lavabo.
Tenslotte behoort er nog een garage (bergruimte) tot het appartement.
Bijzonderheden:- EPC: 422 kWh/m²- Beschikbaarheid: 01/05/2024- Bruikbare vloeroppervlakte: 113 m²- CV op elektriciteit - Geen lift aanwezig- Geen gemeenschappelijke kosten- Geen terras- Inclusief garage

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 700
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
113 m2
Referentie
DDS9IV3TGRI-
Makelaar Code
133887
EPC Waarde
422 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Feb 2024
€700 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com