Home Verhuurd Appartement 2340 Beerse
Bisschopslaan 93-16
Kaart

Bisschopslaan 93-16

2340 Beerse Appartement Verhuurd
108 m² wonen
2 slaapkamers
€1.100

Dit prachtige, instapklare nieuwbouwappartement bevindt zich op de zevende verdieping van het geavanceerde Tribeca-project. Het appartement, met een uniek panoramisch uitzicht, ligt op het kruispunt van de Bisschopslaan en Antwerpsesteenweg in Beerse. Het dorpscentrum en het uitgestrekte openbare park zijn slechts enkele stappen verwijderd, waardoor het appartement ideaal gelegen is voor natuurliefhebbers en stadsbewoners. Bovendien stopt het openbaar vervoer precies voor de deur van het gebouw.

Het appartement kenmerkt zich door een zeer lichte woonruimte met een modern ingerichte open keuken, twee ruime slaapkamers, een apart toilet en een stijlvolle badkamer voorzien van een ligbad. Het terras voegt extra charme toe en biedt een ideale plek om te ontspannen. Verder heeft het appartement een praktische berging en een privé autostaanplaats in de ondergrondse garage die toegankelijk is via een lift in het gebouw.

Bij het ontwerp van dit appartement stond energiezuinigheid centraal. Het is uitgerust met zowel een warmtepomp als vloerverwarming, en wordt gevoed door een individueel pakket zonnepanelen. Dit resulteert in een Energie Prestatie Certificaat klasse A, wat betekent dat het uiterst energiezuinig is.

Een ander opmerkelijk kenmerk van dit gebouw is het eigen huisvuilsysteem, waardoor bewoners hun vuilnis niet buiten hoeven te zetten of vuilbakken moeten reinigen. Een afgesloten fietsenstalling op het terrein maakt het helemaal af. Dit prachtige appartement heeft alle ingrediënten voor een comfortabel en duurzaam leven.

* * *

Bisschopslaan 93-16 - 2340 Beerse - Dit instapklare nieuwbouwappartement bevindt zich op de zevende verdieping van het nieuwbouwproject Tribeca. Het geeft een uniek uitzicht. Het project situeert zich op de hoek van de Bisschopslaan en de Antwerpsesteenweg in Beerse. Het dorpscentrum en het openbaar park zijn op enkele stappen verwijderd. Tevens stopt het openbaar vervoer recht voor de deur.

Het omvat een zeer lichte woonruimte met open keuken, een berging, een afzonderlijk toilet, een badkamer (met ligbad), 2 ruime slaapkamers en een terras.
Er is een lift in het gebouw die rechtstreeks toegang biedt vanuit de keldergarage. Daar bevindt zich een autostaanplaats en berging, dewelke zijn inbegrepen in bovenvermelde huurprijs. Bijzonder is dat het appartement is uitgerust met een warmtepomp met vloerverwarming en het beschikt over een individueel pakket aan zonnepanelen. Bijgevolg is het uiterst energie zuinig met E label (klasse A).

Dit gebouw beschikt bovendien over een eigen huisvuilsysteem waardoor men geen vuilbakken meer moet buitenzetten, noch reinigen en een bovengrondse afgesloten ruime fietsenstalling.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
108 m2
Referentie
SMVVV250-LYI
Makelaar Code
5527389
EPC Certificaat
(nog in opmaak)
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€1.100 / Domestic Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com