Home Te Huur Appartement 2340 Beerse
Bisschopslaan 91-4
Kaart

Bisschopslaan 91-4

2340 Beerse Appartement Te Huur
110 m² wonen

Ontdek dit instapklare nieuwbouwappartement, prachtig gelegen op de tweede verdieping van het Tribeca nieuwbouwproject. Dit project heeft een toplocatie aan de kruising van de Bisschopslaan en de Antwerpsesteenweg in Beerse. Loop een paar stappen de deur uit en je bevindt je in het dorpscentrum of in het openbaar park. Het openbaar vervoer stopt ook uiterst handig recht voor de deur.

Bij binnenkomst in het appartement word je begroet door een stralende, lichte woonruimte met een open keuken. Er is voldoende opbergruimte in de aparte berging, en het gemak van een eigen toilet. De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche, en er zijn twee comfortabele slaapkamers. Geniet van een kopje koffie in de ochtendzon op je voorste terras, en ontspan in de avond op je achterste terras.

Het gebouw is ook voorzien van een lift die rechtstreeks toegang biedt vanuit de keldergarage waar je een eigen autostaanplaats en berging vindt, inbegrepen in de huurprijs.

Een bijzondere toevoeging aan dit appartement is de warmtepomp met vloerverwarming en een individueel pakket aan zonnepanelen. Hierdoor is het appartement zeer energiezuinig met een klasse A E-label.

Nog een pluspunt is het eigen huisvuilsysteem van het gebouw, waardoor er geen vuilbakken meer buiten gezet of gereinigd hoeven te worden. Ook is er een bovengrondse, afgesloten ruime fietsenstalling aanwezig.

Het appartement wordt volledig geschilderd en direct instapklaar opgeleverd. Maak van dit prachtige, energiezuinige appartement in Beerse je nieuwe thuis!

* * *

Bisschopslaan 91-4 - 2340 Beerse - Dit instapklare nieuwbouwappartement bevindt zich op de tweede verdieping (dak) van het nieuwbouwproject Tribeca. Het project situeert zich op de hoek van de Bisschopslaan en de Antwerpsesteenweg in Beerse. Het dorpscentrum en het openbaar park zijn op enkele stappen verwijderd. Tevens stopt het openbaar vervoer recht voor de deur.

Het omvat een zeer lichte woonruimte met open keuken, een berging, een afzonderlijk toilet, een badkamer (met inloopdouche), 2 slaapkamers en 2 terrassen (voor- en achterzijde). Er is een lift in het gebouw die rechtstreeks toegang biedt vanuit de keldergarage. Daar bevindt zich een autostaanplaats en berging, dewelke zijn inbegrepen in bovenvermelde huurprijs.

Bijzonder is dat het appartement is uitgerust met een warmtepomp met vloerverwarming en het beschikt over een individueel pakket aan zonnepanelen. Bijgevolg is het uiterst energie zuinig met E label (klasse A).

Dit gebouw beschikt bovendien over een eigen huisvuilsysteem waardoor men geen vuilbakken meer moet buitenzetten, noch reinigen en een bovengrondse afgesloten ruime fietsenstalling.

Het appartement wordt volledig geschilderd en zal onmiddellijk instapklaar geleverd worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.150
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
FS81UNJVLVVH
Makelaar Code
5844706
EPC Certificaat
(nog in opmaak)
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€1.150 / Domestic Makelaars
14 Mar 2024
€1.300 / Domestic Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com