Kaart

2340 Beerse Appartement Verhuurd
91 m² wonen
2 slaapkamers
€795

Dit charmante dakappartement van 91 m² met twee slaapkamers ligt in het hart van Beerse. Het appartement, dat bereikbaar is via een gemeenschappelijke hal met lift, wordt verhuurd met een ondergrondse parkeerplaats en een individuele kelderberging.

Het appartement heeft een inkomhal op keramische tegels met een apart toilet. De ruime leefruimte van 35 m² met open keuken is voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, ingebouwde oven, anderhalve spoelbak en een ingebouwde koelkast met vriesvak. Deze leefruimte grenst aan een gezellig zuidwest gericht terras van 4 m². Daarnaast is er een wasplaats/berging van 6 m².

Er zijn twee slaapkamers, beide op laminaat en voorzien van rolluiken. De eerste slaapkamer is 14 m² groot en heeft ingebouwde kasten, terwijl de tweede slaapkamer 11,5 m² groot is. De ruime badkamer is betegeld met keramische tegels en heeft een inloopdouche en een dubbele lavabo met spiegelkast.

Enkele bijzonderheden van dit appartement zijn de gezamenlijke fietsenberging, PVC schrijnwerkerij en de beschikbaarheid vanaf november. Het appartement is uitstekend onderhouden. De vaste kosten bedragen €80 per maand.

Stedenbouwkundige vergunningen zijn aanwezig, evenals een verkavelingsvergunning. Er zijn geen bestuurlijke maatregelen opgelegd en er is geen voorkooprecht. Het appartement bevindt zich in een woongebied.

* * *

Centraal gelegen charmant dakappartement van 91 m² met twee slaapkamers.
Vlakbij het centrum van Beerse.
Het appartement is voorzien van een gemeenschappelijke inkomhal met lift. Het appartement wordt verhuurd met ondergrondse auto staanplaats en individuele kelderberging
Het appartement zelf: Inkomhal op keramische tegels met apart toilet. Een ruime leefruimte van 35 m² met open keuken op keramische tegel.
Geïnstalleerde keuken voorzien van: -keramische kookplaat -dampkap -vaatwasser -ingebouwd oven -anderhalve spoelbak -ingebouwde koelkast met vriesvak De leefruimte grenst aan een aangenaam Zuidwest-gericht terras van 4 m². Wasplaats/berging van 6 m². 2 slaapkamers, beide op laminaat, voorzien van rolluiken:  -slaapkamer 1 op 14 m², voorzien van ingemaakte kasten -slaapkamer 2 op 11,5 m² Ruime badkamer op keramische tegel met: -inloopdouche -dubbele lavabo met spiegelkast
Bijzonderheden: Gezamenlijke fietsenberging. PVC schrijnwerkerij. Beschikbaar vanaf november. Prima onderhouden. Vaste kosten: €80/maand.
Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning aanwezig, verkavelingsvergunning, geen bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht en woongebied.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 795
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2012
Bewoonbare oppervlakte
91 m2
Referentie
2XHI6CWCYQPJ
Makelaar Code
1317928
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€795 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com