Kaart

Oude Postweg

1652 Beersel Appartement Verhuurd
1 slaapkamers
€850

Ontdek deze charmante kleine woning van ongeveer 70m2, ideaal gelegen in een rustige, met bomen omzoomde straat in Alsemberg. Wanneer u binnenkomt, wordt u verwelkomd door een mooie en lichte woonkamer die rechtstreeks naar een grote slaapkamer met wastafel leidt. Geniet van koken in een gloednieuwe keuken en verfris uzelf in een net vernieuwde douche. De woning beschikt ook over een apart toilet. Op zonnige dagen kunt u heerlijk ontspannen op het ruime, zonovergoten terras en genieten van de idyllische omgeving.
De kosten bedragen 200 euro als voorziening voor water, elektriciteit en gas (doorgangsmeters). Parkeren is geen probleem dankzij de voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De woning is onmiddellijk beschikbaar en de huurovereenkomst wordt aangeboden als tweede residentie (zonder domiciliëring). Het aanbod is exclusief en perfect voor diegenen die willen wonen in een rustig en sfeervol deel van Alsemberg.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Oude Postweg - 1652 Beersel - ALSEMBERG – Charmante petite maison de +/- 70m2 idéalement située dans une rue calme et arborée se composant d’un hall d’entrée, d’un beau et lumineux séjour, d’une grande chambre avec lavabo, d’une cuisine (neuve) et salle de douche (neuve).
Toilette séparée. Grande terrasse ensoleillée. Cadre bucolique. Charges de 200 euros comme provisions pour l’eau, l’électricité et le gaz. (compteurs de passage). Facilité de parking.
Libre immédiatement.
Contrat de bail de deuxième résidence (Sans domiciliation).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
5HM1MYA4WTQZ
Makelaar Code
5910563
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€850 / My Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com