Home Te Huur Appartement 2600 Berchem
Coremansstraat 32
Kaart

Coremansstraat 32

2600 Berchem Appartement Te Huur
85 m² wonen
2 slaapkamers

Coremansstraat 32 - 2600 Berchem - Prachtig 2 slaapkamer appartement met 2 terrassen op uitstekende ligging! Dit appartement is gelegen op de derde verdieping in een groene omgeving (Nachtegalenpark, Leeuwerikpark en Brilschanspark) heeft een uitstekende bereikbaarheid aangezien het vlakbij alle grote verbindingswegen ligt (Ring Antwerpen - A12 - E19).
De indeling is als volgt: InkomBij het betreden van de inkomhal valt het oog al snel op de prachtige en kwalitatieve parketvloer, die zo goed als volledig is doorgetrokken doorheen het ganse appartement.De hal is voorzien van ingebouwde kasten die als vestiaire kunnen dienen, maar ook de aansluiting voor de wasmachine herbergt. Het toilet situeert zich naast de inkom, is zeer onderhoudsvriendelijk en is voorzien van mechanische ventilatie. Leefruimte & KeukenDe ruime woonkamer met volledig geïnstalleerde open keuken geniet veel natuurlijk licht dankzij de grote en talrijke raampartijen. De trendy open keuken is uitgerust met een ingebouwde oven en vaatwasmachine, inductie kookplaat, design dampkap en een mat zwarte gootsteen met dito kraan. Achter het kookeiland heeft men met het oog op het onderhoud gekozen voor een lichte gietvloer. Bovendien is er doorheen het gehele appartement veel aandacht besteed aan de afwerkingsgraad, wat zich onder meer uit in de zwart-wit accenten die terug te vinden zijn in het hele pand. (deurgrepen, lichtschakelaars, stopcontacten,...)
Badkamer & slaapkamers
Ook de badkamer is zeer smaakvol ingericht en past in het geheel. Met een inloopdouche met regenkop, lavabomeubel met opzet-waskom, spiegel met ledverlichting, handdoek droger en mechanische ventilatie, voorziet deze ruimte in alle vereisten van een hedendaagse badkamer. Beide kamers hebben een mooie oppervlakte en genieten eveneens veel lichtinval. Bijkomend heeft de kleinere kamer het voordeel van over een eigen terras te beschikken. Terrassen en kelderZowel aanpalend de keuken alsook aanpalend de kleinere slaapkamer is een terras voorzien, zodoende de hele dag genoten kan worden van zowel zon als schaduw. Bovendien beschikt het appartement ook over een privatieve, praktische en vooral droge kelderberging. Huurprijs, kosten & beschikbaarheid:Huurprijs: 1.050,00 euroMaandelijkse provisiekost: 75,00 euro (Gemene delen, alle meters zijn individueel)Beschikbaarheid: onmiddellijk

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.050
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
VOLCOD4I7MJD
EPC Waarde
128 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€1.050 / Coprimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com