Kaart

Kolmen 28-6

3580 Beringen Appartement Verhuurd
134 m² wonen
2 slaapkamers
€790

Ontdek dit ruime, lichte appartement van ongeveer 134 vierkante meter, ideaal gelegen in het rustige Pekpotpark en toch op wandelafstand van het levendige centrum. Gesitueerd op de tweede verdieping, is het gemakkelijk bereikbaar met zowel de trap als de lift. Zodra u het appartement binnenstapt, valt de royaal bemeten woon- en eetkamer direct op.

De geïntegreerde keuken is volledig uitgerust voor de moderne kok, met een koelkast, diepvries, kookvuur, dampkap, vaatwasser, spoelbak en combi-oven. Naast de leefruimten biedt dit appartement ook een handige berging, een apart toilet, twee sfeervolle slaapkamers en een comfortabele badkamer met een stijlvol lavabomeubel en inloopdouche.

Vanaf de leefruimte leidt een schuifraam u naar het terras, perfect om te ontspannen of samen te komen met vrienden. Het appartement beschikt over voldoende parkeermogelijkheden aan de rand van het gebouw en alle ramen zijn voorzien van vliegenramen en gordijnen. De gemeenschappelijke kosten bedragen €50 per maand en voor het waterverbruik wordt maandelijks €20 aangerekend, waarvan jaarlijks een afrekening zal worden opgemaakt.

Als u houdt van comfort, licht en gezelligheid, zou dit appartement weleens uw nieuwe thuis kunnen worden. Het is onmiddellijk beschikbaar en bezichtigingen zijn op afspraak mogelijk via info@immoplees.be. Mis deze kans niet om uw droomappartement in het hart van de stad te vinden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kolmen 28-6 - 3580 Beringen - Ruim en licht appartement van +/-134m², gelegen in het Pekpotpark op wandelafstand van het centrum. Het appartement situeert zich op de 2e verdieping en is bereikbaar per lift en trap. Bij het binnenkomen in de hal merkt u meteen de ruime woon- en eetkamer op. De geïntegreerde keuken beschikt over een koelkast, diepvries, kookvuur, dampkap, vaatwasser, spoelbak en combi-oven.

Voorts beschikt u over een handige berging, apart toilet, 2 mooie slaapkamers en een aangename badkamer met lavabomeubel en inloopdouche. Het terras is toegankelijk via het schuifraam in de leefruimte. Parkeren kan op de voorziene randparking. Alle ramen werden voorzien van vliegenramen en gordijnen. Gemeenschappelijke kosten €50/maand. Voor het privatieve verbruik van water betaalt u maandelijks €20 waarvan jaarlijks een afrekening zal opgemaakt worden. Houdt u van comfort, licht en gezelligheid? Dan wordt dit appartement al gauw uw nieuwe thuis! Onmiddellijk beschikbaar! Bezichtigen is steeds mogelijk na afspraak via info@immoplees.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 790
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
134 m2
Referentie
5S6HOOO7AJY6
Makelaar Code
1357
EPC Waarde
64 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240122-0003114268-RES-1
Prijs Geschiedenis
26 Feb 2024
€790 / Immo Plees
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com