Kaart

Gentseweg 111

9120 Beveren-Waas Appartement Verhuurd
178 m² wonen
€1.020

Dit instapklare appartement in het hart van Beveren, dichtbij belangrijke invalswegen, is de perfecte woning voor wie op zoek is naar comfort en gemak. Met een ruim terras en een handige garage aan de achterzijde, biedt deze woning alles wat je nodig hebt.

Als je binnenkomt in het appartement, word je verwelkomd door een inkomhal met een apart toilet en een berging. De lichte en ruime woonkamer, uitgerust met grote schuiframen aan zowel de voor- als achterzijde, leidt naar de volledig ingerichte keuken met eetruimte en uitzicht op het indrukwekkende terras van 80m².

Een vaste trap leidt naar de drie slaapkamers, een extra toilet en de badkamer. Het appartement is voorzien van centrale verwarming en nieuwe ramen, en wordt volledig geschilderd opgeleverd. De hoogwaardige materialen die gebruikt zijn, verhogen de kwaliteit en het comfort van de woning.

Bovendien is er een garage beschikbaar voor slechts €50,00 per maand, en zijn er geen extra algemene kosten. Geïnteresseerd? Stuur een vrijblijvende e-mail naar verhuur@bebuild.be en kom het zelf bekijken.

* * *

Gentseweg 111 - 9120 Beveren-Waas - Dit instapklaar appartement is gelegen nabij het centrum van Beveren en invalswegen. U beschikt over een enorm terras en een achterliggende garage.

De indeling van dit pand is als volgt: U betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet en een berging. Verder door komt u in de lichtrijke leefruimte met zowel aan de voor als achterzijde grote schuiframen. Aansluitend in er de ingerichte keuken met eetruimte en zicht op het terras (80m²). Via de vast trap bereikt u de drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer.

Nog enkele troeven van dit pand: Centrale verwarming, nieuwe ramen, wordt nog volledig geschilderd, gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en dat allemaal in het centrum van Beveren en invalswegen, achterliggende garage aan €50,00/maand, geen extra algemene kosten.
Interesse? Mail vrijblijvend naar verhuur@bebuild.be en ga met ons ter plaatse.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.020
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2004
Bewoonbare oppervlakte
178 m2
Referentie
S2AL7JQJV-RB
EPC Waarde
168 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€1.020 / .be build
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com