Home Verhuurd Appartement 9120 Beveren
Hoog-Kallostraat 66-102
Kaart

Hoog-Kallostraat 66-102

9120 Beveren Appartement Verhuurd
83 m² wonen
Prijs op aanvraag

Bent u op zoek naar een zeer energiezuinig appartement in Kallo? Dan hebben wij de perfecte plek voor u! Dit prachtige appartement is gelegen in het hart van Kallo, in de rustige en groene omgeving van residentie "Rietvelden".

Met een royale oppervlakte van 83 vierkante meter en een heerlijk terras van 15 vierkante meter kunt u genieten van ruim en comfortabel wonen. Het terras biedt een prachtig groen uitzicht, ideaal om te ontspannen na een lange dag.

Het appartement is perfect ingedeeld met een inkomhal die overgaat in een nachthal. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, een badkamer voorzien van een inloopdouche en een dubbel badkamermeubel. Daarnaast heeft het appartement een berging, handig voor uw wasmachine en andere benodigdheden. De lichte, open woonkamer is gekoppeld aan een moderne keuken, uitgerust met alle nodige toestellen zoals een kookvuur, dampkap, combi microgolfoven, koelkast met diepvriesvak, vaatwasser en spoelbak. Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot het terras.

Eén van de belangrijkste voordelen is de energiezuinigheid van dit appartement. Dankzij de vloerverwarming en LED-verlichting in alle kamers heeft u een laag energieverbruik. Bovendien kunt u gebruik maken van de grote gemeenschappelijke parktuin. Qua locatie zit u ook goed; het is een rustige omgeving, maar wel vlakbij het centrum van Kallo en dichtbij de toegangswegen naar Beveren, E34, de haven en Antwerpen.

Bij dit appartement horen ook nog twee parkeerplaatsen die inbegrepen zijn in de huurprijs. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 augustus 2024. De gemeenschappelijke kosten bedragen 75 euro.

Voor meer informatie of een plaatsbezoek, neem gerust contact met ons op via verhuur@homevast.be of bel naar 03 376 20 20. Bent u klaar om uw nieuwe thuis te ontdekken in Kallo? We kijken uit naar uw bericht!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hoog-Kallostraat 66-102 - 9120 Beveren - Opzoek naar een BEN-appartement met 2 slaapkamers te Kallo? Dan is dit wellicht iets voor u!

Het appartement is gelegen in Residentie "Rietvelden" in het centrum van Kallo.

Het appartement heeft een oppervlakte van 83 m² met heerlijk terras van 15 m² met groenzicht. De indeling is als volgt: een inkomhal/nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een dubbel badkamermeubel, een berging (met voorziening voor wasmachine), een living met veel lichtinval en een open keuken (voorzien van kookvuur, dampkap, combi microgolfoven, koelkast met diepvriesvak, vaatwasser en spoelbak) met aansluitend het terras.

Voornaamste troeven: zéér energiezuinig appartement met vloerverwarming, grote gemeenschappelijke parktuin, energiezuinige LED-verlichtingen in alle kamers, rustige locatie vlakbij het centrum van Kallo en invalswegen Beveren/E34/haven en Antwerpen.

Er zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig, inbegrepen in de huurprijs.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 augustus 2024.

De provisie voor de gemeenschappelijke kosten bedraagt €75.

Benieuwd naar dit appartement? Contacteer ons voor meer informatie en/of een plaatsbezoek via verhuur@homevast.be of tel. via 03 376 20 20.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
83 m2
Referentie
47MSEFGUK67Y
Makelaar Code
5918293
EPC Waarde
43.23 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
46003-G-2014/698/EP16263/A001/D01/SD019
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com