Home Verhuurd Appartement 9120 Beveren
Kasteeldreef 2-1-021
Kaart

Kasteeldreef 2-1-021

9120 Beveren Appartement Verhuurd
49 m² wonen
Prijs op aanvraag

Ben je op zoek naar een knusse studio midden in Beveren? Dan is het zaak om snel te handelen! Deze charmante studio, gelegen in het levendige centrum van Beveren en op een steenworp afstand van de Grote Markt, biedt alle comfort die je nodig hebt.

De leefruimte is gezellig ingericht en uitgerust met praktische ingebouwde kasten. Er is een aparte slaaphoek met bed voorzien, waardoor je ongestoord kunt slapen. De open keuken is volledig ingericht en biedt alle faciliteiten zoals een koelkast met diepvriesvak, een oven, een elektrische kookplaat en een dampkap. Terwijl je kookt, kan je genieten van een gezellige babbel aan de eettafel met barhoogte.

De studio beschikt ook over een badkamer die van alle gemakken is voorzien. Hier vind je een wastafel, een douche en een aansluiting voor je wasmachine. Het toilet is apart gesitueerd voor extra privacy. Daarnaast is er nog een individuele bergruimte in de gang, heel handig voor je extra spullen.

Het gebouw heeft een lift en er zijn geen gemeenschappelijke kosten verbonden aan het huren van deze studio. Bovendien is deze per direct beschikbaar.

Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen kun je contact met ons opnemen via verhuur@homevast.be of telefonisch op 03 376 20 20. Mis deze kans niet om in het bruisende hartje van Beveren te wonen!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kasteeldreef 2-1-021 - 9120 Beveren - Opzoek naar een gezellige studio in hartje Beveren? Dan is snel zijn de boodschap!

Deze gezellige studio is gelegen in het centrum van Beveren, vlakbij de Grote Markt.
De studio is als volgt ingedeeld: living met ingemaakte kasten, slaaphoek met bed, open ingerichte keuken (een frigo met diepvriesvak, een oven, een elektrische kookplaat en een dampkap) met een eettoog op tafelhoogte, een badkamer (met lavabo, douche en aansluiting voor een wasmachine) en een aparte toilet.

Verder is er ook nog een individuele berging voorzien in de gang. Het gebouw is voorzien van een lift.

Onmiddellijk beschikbaar .
Geen gemeenschappelijke kosten.

Twijfel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een plaatsbezoek via verhuur@homevast.be of tel. 03 376 20 20.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
49 m2
Referentie
JHM3FTE6QCHJ
Makelaar Code
5755694
EPC Waarde
167 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230131-0002796870-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com