Kaart

Kallobaan 95-102

9120 Beveren Appartement Verhuurd
119 m² wonen
Prijs op aanvraag

Zoek je een ruim duplex-appartement met 3 slaapkamers in het centrum van Beveren? Dan is dit wellicht de thuis die je zoekt! Dit prachtige appartement ligt op een steenworp afstand van het hartje van Beveren en biedt alle comfort die je nodig hebt.

Betreed het appartement via een uitnodigende inkomhal. Een apart toilet biedt gemak aan jou en je gasten. De ruime woonkamer met een open keuken is niet alleen gezellig, maar ook functioneel. De keuken is uitgerust met een keramisch kookvuur, een oven en een koelkast met vriesvakje. Aansluitend aan de keuken vind je een handige berging.

Vanuit de living stap je zo op het terras, de perfecte plek om te genieten van een zonnige namiddag of een ontspannen avond. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en een comfortabele badkamer, voorzien van een bad met douche, een lavabomeubel met enkele lavabo en nog een toilet.

Goed nieuws! Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Houd er rekening mee dat er een provisie is van €25 voor de gemeenschappelijke kosten.

Ben je klaar om je nieuwe thuis te ontdekken? Aarzel dan niet om meer informatie te vragen of een bezichtiging te plannen door contact op te nemen met ons via verhuur@homevast.be of 03 376 20 20. Ons team staat klaar om je te begeleiden op deze spannende reis!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kallobaan 95-102 - 9120 Beveren - Opzoek naar een duplex-appartement met 3 slaapkamers in hartje Beveren? Lees dan zeker verder!

Dit ruim duplex-appartement nabij centrum Beveren beschikt over een inkomhal met apart toilet, een ruime living met open keuken (voorzien van keramisch kookvuur, oven en ijskast met vriesvakje) en aansluitend een berging. Via de living heeft u ook toegang tot het terras. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer (voorzien van bad met douche, lavabomeubel met enkele lavabo en toilet). 

Het appartement is onmiddelijk beschikbaar!

De provisie voor de gemeenschappelijke kosten bedraagt €25.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem gerust contact met ons op via verhuur@homevast.be of tel. 03 376 20 20. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het ontdekken van jouw nieuwe thuis

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
119 m2
Referentie
ZBPAMQ4S4R9T
Makelaar Code
5866305
EPC Waarde
86 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240318-0003180453-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com