Home Verhuurd Appartement 3360 Bierbeek
Tiensesteenweg 122A-1
Kaart

Tiensesteenweg 122A-1

3360 Bierbeek Appartement Verhuurd
74 m² wonen
2 slaapkamers
€875

* * *

Tiensesteenweg 122A-1 - 3360 Bierbeek - Graag presenteren we u dit gelijkvloers appartement voor, gelegen op slechts 5 km (ongeveer 15 minuten) van het bruisende centrum van Leuven.

Dit gezellige appartement biedt een ruime woonkamer met een open, goed ingerichte keuken (voorzien van een frigo, vaatwasser, vitrokeramische kookplaat met 4 vuren, dampkap, 1 spoelbak en inbouwkasten), een badkamer, apart toilet, een comfortabele slaapkamer en een extra kamer die kan dienen als logeerkamer, kantoorruimte, dressing, enzovoort. Bovendien beschikt het appartement over een ruim, zonnig terras van 25 m², waar u kunt genieten van het groene uitzicht. Onder het appartement bevindt zich een ruime autostaanplaats in een afgesloten ondergrondse garage, met aangrenzend een grote kelderberging.

Een groot pluspunt van dit appartement is de uitstekende bereikbaarheid. Een bushalte bevindt zich in de buurt, het treinstation van Leuven is gemakkelijk te bereiken, en er is een goede verbinding met de E40. Bovendien is het appartement in 2019 volledig opnieuw geschilderd. Gordijnrails en lichtarmaturen (behalve die in de woonkamer) zijn inbegrepen in de huurprijs.

Het appartement wordt verhuurd als hoofdverblijfplaats via een langlopend contract en is beschikbaar vanaf 1 juni 2024 voor een maandelijkse huurprijs van €875, zonder bijkomende gemeenschappelijke kosten. Nutsvoorzieningen zijn apart. 

Wees er snel bij en plan een afspraak via onze online agenda op onze website www.immojanstas.be. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon op het nummer 016 23 90 81. Wij zijn elke weekdag telefonisch bereikbaar tussen 10u en 13u, behalve op woensdagen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2002
Bewoonbare oppervlakte
74 m2
Referentie
1B3E12DDHLCM
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€875 / Immo Jan Stas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com