Home Verhuurd Appartement 3740 Bilzen
Stationlaan 15-bus-23
Kaart

Stationlaan 15-bus-23

3740 Bilzen Appartement Verhuurd
94 m² wonen
2829 m² perceel
2 slaapkamers
€750

Ben je op zoek naar een degelijk appartement op een gunstige locatie in het centrum van de stad? Dan is dit appartement in Residentie Belisiahof aan de Stationlaan 15 zeker iets voor jou. Met een royale woonruimte van 94 vierkante meter (volgens EPC), gelegen op de tweede verdieping, biedt dit appartement alles wat je kan wensen.

De woning is gelegen in de nabijheid van het gezellige marktplein, waar je alles vindt wat je nodig hebt: winkels, cafés en restaurants. Bovendien, na een korte wandeling bereik je het treinstation en met vijf minuten rijden ben je op de oprit van de E313. Ondanks deze centrale locatie hoef je je geen zorgen te maken over parkeren: er is een autostaanplaats inbegrepen in de huurprijs en twee fietsstaanplaatsen in de ondergrondse garage.

Het appartement beschikt over een gemeenschappelijke inkomhal met lift, een eigen inkomhal met gastentoilet, berging met CV en wasruimte. De lichte en ruime woonkamer met mooie parketvloer en open keuken, leidt naar een overdekt terras aan de voorzijde, ideaal voor een eettafel met stoelen. Aan de achterzijde is er een tweede terras. Het appartement telt twee slaapkamers, waarvan één met inbouwmeubilair. Daarnaast beschikt de woning over een badkamer uitgerust met zowel een bad als een douche.

De autostaanplaats is gelegen in de kelderverdieping, bereikbaar via de rustige Sint-Martinusstraat. Zo kan je gemakkelijk in- en uitrijden. Je hebt eveneens toegang tot een kelderberging en de gemeenschappelijke fietsenberging.

Het appartement is voorzien van centrale verwarming op aardgas en heeft een EPC waarde van 89 kWh/m² per jaar.

De huurprijs wordt verhoogd met een vast bedrag van 50 euro voor de gemeenschappelijke kosten. Het appartement is mogelijk beschikbaar vanaf 1 april 2024.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@immofransgoffin.be met vermelding van het adres van het pand.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Stationlaan 15-bus-23 - 3740 Bilzen - BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = info@immofransgoffin.be => met opgave van het adres van het betreffende pand.
Dit degelijk appartement met een bewoonbare oppervlakte van 94 m² (bron: EPC) is gelegen op de 2de verdieping in residentie Belisiahof, langs de Stationlaan ter hoogte van nummer 15.
Op een boogscheut ligt het marktplein met daarrond alles wat men nodig heeft zoals winkels, cafeetjes, eetzaakjes, .. Na enkele minuutjes wandelen komt men aan het treinstation, na een vijftal minuutjes rijden bereikt men de oprit E313. Ondanks deze centrale ligging vlak in het centrum is parkeren geen probleem, gezien één autostandplaats in de kelderverdieping en twee fietsstandplaatsen mee worden aangeboden inbegrepen in de huurprijs.

Indeling:
gemeenschappelijke inkomhal met lift, inkomhal met gastentoilet en berging met CV en voorzieningen voor wasplaats, woonkamer met mooie parketvloer en degelijke open keuken, aangenaam overdekt terras aan de voorzijde met voldoende ruimte voor een eettafel met stoelen, ruim 2de terras aan de achterzijde, badkamer met bad en douche, eerste en ruime slaapkamer met inbouwmeubilair, tweede slaapkamer.
Autostandplaats inbegrepen in de huurprijs, in de kelderverdieping, bereikbaar langs de achterzijde van het gebouw langs de rustige Sint-Martinusstraat, zodat men hier heel gemakkelijk in en uit kan rijden.
Kelderberging en gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging.

CV op aardgas - EPC: 89 kwh/m² pj.

Huurprijs te verhogen met 50,00 EUR voor vaste forfaitaire bijdrage in de gemeenschappelijke onkosten.
MOGELIJK VRIJ VANAF 01.04.2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
2829 m2
Bewoonbare oppervlakte
94 m2
Referentie
9AWWFC5MFIKN
Makelaar Code
8144138
EPC Certificaat
20131126-0001487663-00000002-6
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€750 / Immokantoor Goffin
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com