Home Verhuurd Appartement 3740 Bilzen
Brugstraat 36a-bus-5
Kaart

Brugstraat 36a-bus-5

3740 Bilzen Appartement Verhuurd
79 m² wonen
Neen m² perceel
2 slaapkamers
€615

Momenteel is de wachtlijst voor dit appartement op de Brugstraat helaas volzet. Indien je interesse hebt om hier te wonen, kun je een e-mail sturen naar info@immofransgoffin.be. Vermeld hierbij het adres van het pand, zodat we je gegevens correct kunnen noteren.

Dit betaalbare en instapklare appartement is te vinden in Residentie Astrid, centraal gelegen in Bilzen, recht tegenover het prachtige Park van Haffmans. Het bruisende hart van Bilzen - met zijn levendige marktplein, winkels en sfeervolle horecazaken - ligt slechts 250 meter verderop. Ook het station is makkelijk bereikbaar en ligt op slechts 700 meter afstand. Alles wat je dagelijks nodig hebt, bevindt zich op wandelafstand van je nieuwe thuis.

Het appartement zelf is recentelijk gerenoveerd en zeer net onderhouden. Verschillende elementen, zoals de keuken en badkamer, zijn opgefrist en de woning is volledig geschilderd. Ook zijn er nieuwe convectoren, deuren en een boiler geplaatst en hangen er nieuwe gordijnen in de woonkamer.

Qua indeling beschikt het appartement over een gemeenschappelijke inkom met lift, een inkomhal met bergruimte, een woonkamer met terras, een aparte keuken, een badkamer met toilet, bad en meubel, en twee slaapkamers. Bovendien beschik je over een eigen parkeerplaats achter het gebouw.

De huurprijs voor dit appartement dient verhoogd te worden met een maandelijkse bijdrage van €40,00 voor de algemene onkosten van de gemeenschappelijke delen en €45,00 voor de autostandplaats.

Het appartement is per direct beschikbaar. Het EPC bedraagt 256 kWh/m²/pj, wat betekent dat het appartement redelijk energiezuinig is.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Brugstraat 36a-bus-5 - 3740 Bilzen - -- WACHTLIJST VOLZET -
BIJ INTERESSE GELIEVE AUB te REAGEREN VIA E-MAIL = info@immofransgoffin.be => met opgave van het adres van het betreffende pand.
Dit betaalbaar appartement is gelegen op de tweede verdieping in residentie Astrid, langs de Brugstraat ter hoogte van nummer 36 A, in het centrum van Bilzen, tegenover het Park van Haffmans. Op 250 meter vindt men het bruisende marktplein met daarrond tal van winkels, gezellige restaurantjes en cafétjes. Op 700m treft men het station. Alles wat men dagelijks nodig heeft vindt men hier op wandelafstand.

Het appartement is netjes opgefrist en wordt zeer verzorgd en instapklaar ter beschikking gesteld, zo zijn volgende werkzaamheden net afgewerkt:
schilderwerken, opfrissing keuken, vernieuwde convectoren, vernieuwde deuren, gordijnen in de woonruimte, nieuwe boiler, renovatie badkamer, ..

Indeling:
gemeenschappelijke inkom met lift, inkomhall met bergruimte, woonkamer met terras, aparte keuken, badkamer met toilet, bad en meubel, 2 slaapkamers, standplaats achter het gebouw.
EPC: 256 kWh/m²/pj

Huurprijs te verhogen met:
--> 40,00 euro/maand = forfaitair aandeel huurder in de algemene onkosten van de gemeenschappelijke delen.
--> 45,00 euro/ maand = autostandplaats achter het gebouw

ONMIDDELLIJK VRIJ

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 615
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
Neen m2
Bewoonbare oppervlakte
79 m2
Referentie
KEFW-ZXIFH38
Makelaar Code
Brugstraat 36A bus 5
EPC Certificaat
20210105-0002355246-RES-1
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€615 / Immokantoor Goffin
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com