Kaart

3740 Bilzen Appartement Te Huur
92 m² wonen
2 slaapkamers

Bent u op zoek naar het ideale gelijkvloerse appartement in Munsterbilzen? Dit pareltje heeft 2 slaapkamers en een ruime, lichtovergoten woonkamer met een open keuken voor gezellige avonden. Het appartement heeft ook een apart toilet, bergruimte, wasruimte en een badkamer met een gecombineerde douche in het bad.

Geniet van de buitenlucht op het zonovergoten terras en maak gebruik van maar liefst drie parkeerplaatsen! Dankzij de gunstige ligging nabij het centrum en de snelweg, is dit appartement de perfecte mix van comfort en bereikbaarheid.

Met een gunstig EPC van 268 profiteert u van lage energiekosten. De huurprijs bedraagt 800 euro plus 40 euro vaste kosten.

* * *

Op zoek naar het perfecte gelijkvloers appartement in Munsterbilzen? Dit juweeltje beschikt over 2 slaapkamers en een ruime, lichtrijke woonkamer met open keuken wat zorgt voor gezellige avonden. Aparte Wc, Berging + wasruimte en een badkamer met douche in het bad gecombineerd. Geniet van het buitenleven op het zon gericht terras en profiteer van niet één, niet twee, maar drie auto staanplaatsen! Het is gunstig gelegen nabij het centrum en de autosnelweg, waardoor het de perfecte combinatie van comfort en bereikbaarheid biedt.   Een gunstig Epc van 268 wat zorgt voor lage energiekosten.   Huurprijs bedraagt 800euro plus 40euro vast kosten

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Kadastraal Inkomen
€ 780
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
L57WEBLT1LXY
Makelaar Code
1317938
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€800 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com