Home Verhuurd Appartement 3740 Bilzen
De Commanderie 20-bus-303
Kaart

De Commanderie 20-bus-303

3740 Bilzen Appartement Verhuurd
Neen m² perceel
2 slaapkamers
€850

De Commanderie 20-bus-303 - 3740 Bilzen - BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = info@immofransgoffin.be => met opgave van het adres van het betreffende pand.

Dit recent en comfortabel appartement met een bewoonbare oppervlakte van 90 m² is gelegen op de derde en hoogste verdieping in de prachtige Residentie "De Commanderie", in het hart van deze bloeiende stad. Bereikbaar via lift.

De commanderie is een bijzonder gegeerde residentie waar het zeer aangenaam en praktisch wonen is, midden in het gezellige commerciële centrum en vlak aan het markplein met daarrond tal van winkels, restaurantjes en leuke terrasjes, ontspanning,.. Scholen, het openbaar vervoer en de E313 zijn vlot bereikbaar. Ondanks deze centrale ligging is parkeren geen probleem - een ondergrondse autostandplaats is mee inbegrepen in dit mooie aanbod. Het appartement is gelegen vlakbij de lift, zodat men snel aan het appartement is, zonder nog veel afstand te moeten afleggen, een pluspunt dat zeker gewaardeerd zal worden door minder mobiele mensen.

Dit appartement, met een bewoonbare opp. van 90 m² (excl.terras & autostpl) is ingedeeld als volgt:
Ingang vlakbij de lift, inkomhal, mooie degelijke ingerichte keuken met eiland en ontbijthoek, pas vernieuwde combi oven, koelkast en kookplaat, ruime woonkamer met veel lichtinval en uitgevend op het terras, gericht naar het zuiden. Via de woonkamer komt men in de nachthal, die leidt naar twee degelijke slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het terras, de badkamer met inloopdouche, het apart gastentoilet en de berging met CV en voorzieningen voor wasplaats.

Op de eerste verdieping mag men gebruik maken van de mooie gemeenschappelijke daktuinen, ook enkel voor bewoners van de Residentie.

In de kelderverdieping is een autostandplaats en een afsluitbare gemeenschappelijke fietsenberging voorzien, enkel toegankelijk voor de bewoners van de Residentie.

Huurprijs te verhogen met een forfaitair bedrag van 50 Euro per maand voor gemeenschappelijke onkosten.

Gunstig EPC : 99.16 kWh/m² pj. - label A. Elektriciteit conform.

Dit aantrekkelijk appartement kan mogelijk interessant zijn voor (minder mobiele) mensen die graag langdurig en mooi willen wonen in een instapklaar appartement - in een jonge Residentie met aanzien - midden in het centrum van een bloeiende stad zoals Bilzen, met alle faciliteiten op wandelafstand.

Onmiddellijk beschikbaar

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Grond oppervlakte
Neen m2
Referentie
WG08RNZOBKJ3
Makelaar Code
de Commanderie
EPC Certificaat
73006-G-2011/11979/EP10894/A001/D04/SD045
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€850 / Immokantoor Goffin
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com