Home Te Huur Appartement 3740 Bilzen
Demerwal 4-bus-5
Kaart

Demerwal 4-bus-5

3740 Bilzen Appartement Te Huur
115 m² wonen
Neen m² perceel
2 slaapkamers

Dit prachtige appartement bevindt zich op de eerste verdieping van residentie Parkweelde, gelegen langs de Demerwal in het hartje van Bilzen. Het appartement heeft een ruime woonkamer met massieve visgraat parketvloer en grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. De keuken is volledig uitgerust met een kookplaat, koelkast en vriezer. Daarnaast geeft de keuken toegang tot een zuidelijk gericht terras van 17 vierkante meter dat uitkijkt op het Park van Haffmans. Dit is de perfecte plek om te genieten van de zon, rust en de prachtige groene omgeving.

Het appartement heeft twee slaapkamers, beide met massieve parketvloeren en elk met een eigen badkamer. Een van de badkamers heeft een douche, de andere een ligbad. De ligging van het appartement is zeer gunstig, op loopafstand van het marktplein. Er is ook een garage en berging in de kelder.

De huurprijs wordt verhoogd met 70 euro voor algemene kosten. Het energieprestatiecertificaat (EPC) bedraagt 121 kWh/m² per jaar. Het gebouw is ook voorzien van een lift. Voor meer informatie, gelieve te reageren via e-mail op info@immofransgoffin.be en vermeld het pand waarin u geïnteresseerd bent.

* * *

Demerwal 4-bus-5 - 3740 Bilzen - GELIEVE uitsluitend te REAGEREN VIA E-MAIL aub = info@immofransgoffin.be met opgave van het pand waarin u interesse heeft.
Zeer aantrekkelijk appartement gelegen op de eerste verdieping in residentie Parkweelde, langs de Demerwal in het centrum van Bilzen. Dit appartement is als volgt ingedeeld:
Inkomhal met WC en berging met voorzieningen voor wasmachine. Ruime woonkamer met mooie massieve visgraat parketvloer, en aangenaam veel lichtinval via grote ramen aan de voorzijde van het gebouw. Ingerichte keuken met kookplaat, frigo, diepvries en toegang tot terras. Dit zuidelijk gerichte terras met een oppervlakte van 17m² geeft uit op het Park van Haffmans, ideaal om de hele dag te genieten van de zon, de rust, en de mooie groene omgeving.
Twee slaapkamers met massieve parketvloeren, elk voorzien van een individuele badkamer, waarvan één met douche, de andere met ligbad. Gunstige ligging, op wandelafstand van de het marktplein. Garage in berging in de kelderverdieping.
Huurprijs te verhogen met 70 EUR algemene onkosten.
EPC: 121 kWh/m² pj. Lift.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
Neen m2
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
L3Z52L50F5FG
Makelaar Code
demerwal4b5
EPC Certificaat
20151109-0001808836-1
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€800 / Immokantoor Goffin
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com