Kaart

Kerkstraat 62

8370 Blankenberge Appartement Verhuurd
€850

Ontdek dit ruime appartement van 100 m² dat zich bevindt op de tweede verdieping van een recent gebouw in het bruisende centrum van Blankenberge. Het karakteristieke lichtval in de woonkamer geeft je een gevoel van ruimte en vrijheid. Bovendien kan je genieten van een groot terras aan de achterzijde, ideaal voor ontspannende momenten in de buitenlucht. De open keuken is volledig ingericht en perfect geïntegreerd in het woongedeelte.

Voor meer comfort beschikt het appartement over een badkamer met douche en dubbele lavabo. Daarnaast is er een aparte hal met toilet en een privé berging waar je een wasmachine kan plaatsen. Voor nog meer ruimte is er ook een privatieve kelder voorzien.

Met twee slaapkamers is dit appartement ideaal voor een klein gezin of om te delen met een huisgenoot. Houd er rekening mee dat er een extra provisie van 50 euro is voor de gemeenschappelijke kosten. Mis deze kans niet om in het hart van Blankenberge te wonen, dicht bij alle voorzieningen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kerkstraat 62 - 8370 Blankenberge - Ruim appartement (100 m²) op de tweede verdieping in een recent gebouw in het centrum van Blankenberge. Woonkamer met veel lichtinval en groot terras aan de achterzijde. Open ingerichte keuken. Badkamer met douche en dubbele lavabo. Hal met afzonderlijk toilet en privatieve berging (voorziening wasmachine aanwezig). 2 slaapkamers. Privatieve kelder. + 50 euro provisie gemeenschappelijke kosten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
QZL2J1-L94M3
Makelaar Code
JV24017
EPC Waarde
109 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20141113-0001700490-0000001-6
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€850 / Immo Marina Blankenberge
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com