Kaart

Kerkstraat 257

8370 Blankenberge Appartement Verhuurd
€1.100

Zoek je naar een prachtig afgewerkt appartement in Blankenberge? Overweeg dan dit appartement in een kleinschalig gebouw op de Kerkstraat. Gebouwd in 2018, dit moderne appartement komt met een afgesloten garage en bevindt zich in een recent opgericht pand.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer aan de achterzijde van het gebouw, omhuld met grote raampartijen die zorgen voor een helder en luchtig gevoel. Het terras is perfect georiënteerd op het zuid-westen, ideaal om te genieten van de zon.

Voor wie graag kookt, de open keuken is ingericht en voorzien van alle comfort die je nodig hebt. Er is ook een aansluitende berging met wasmachinevoorziening. Ontspan in één van de drie slaapkamers, waarvan er twee toegang hebben tot een tweede terras aan de voorzijde van het gebouw.

De badkamer is uitgerust met een douche, lavabo en toilet, terwijl de inkomhal een apart toilet bevat voor gasten. Op de gelijkvloerse verdieping vind je een privékelder of berging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

De afgesloten garagebox bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw, waardoor je auto veilig is geparkeerd. Houd rekening met een provisie van 100 euro voor de gemeenschappelijke kosten.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om in een prachtig afgewerkt appartement in het hart van Blankenberge te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek je nieuwe thuis.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kerkstraat 257 - 8370 Blankenberge - Prachtig afgewerkt appartement met afgesloten garage in een recent gebouw (bouwjaar 2018) in een kleinschalig gebouw in de Kerkstraat van Blankenberge. Woonkamer met grote raampartijen aan de achterzijde van het gebouw. Mooi zuid-west georiënteerd terras. Open ingerichte keuken voorzien van alle comfort. Aansluitende berging met voorziening wasmachine. 3 slaapkamers waarvan er 2 toegang geven aan een tweede terras aan de voorzijde van het gebouw. Badkamer met douche, lavabo en toilet. Inkomhal met afzonderlijk toilet. Op de gelijkvloerse verdieping: privatieve kelder/berging en gemeenschappelijke fietsenberging. De gesloten garagebox ligt aan de achterzijde van het gebouw. + 100 euro provisie gemeenschappelijke kosten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
2X9066F6WU48
Makelaar Code
JV24012
EPC Waarde
45 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
31004-G_OV_2018019598/EP/14102/A001/D01/SD003 Vervaldatum: 02/03/2030
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€1.100 / Immo Marina Blankenberge
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com