Home Te Huur Appartement 8370 Blankenberge
De Smet de Naeyerlaan 32
Kaart

De Smet de Naeyerlaan 32

8370 Blankenberge Appartement Te Huur
67 m² wonen
67 m² perceel
2 slaapkamers

Dit recente appartement ligt ideaal, op een steenworp afstand van het strand, de Zeedijk, de jachthaven en het centraal station. Het bevindt zich op de eerste verdieping, die zowel via de lift als trap te bereiken is.

Bij binnenkomst wordt u meteen verwelkomd door een lichtrijke leefruimte, uitgerust met een open, hedendaagse keuken. Deze keuken is voorzien van alle nodige apparatuur, waaronder een kookplaat, koelkast met vriesvak en vaatwasmachine. Grenzend aan deze open keuken vindt u de handige berging, uitgerust met aansluitingen voor uw wasmachine.

Het appartement beschikt verder over twee knusse slaapkamers, een apart gastentoilet en een moderne badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel. Voor optimaal comfort is er in dit luxueuze appartement centrale verwarming op aardgas aanwezig en zijn alle ramen voorzien van dubbele beglazing.

Voor de gemeenschappelijke kosten wordt een provisie van 70 euro per maand gerekend. Het appartement komt beschikbaar vanaf 1 april 2024. Ontdek de perfecte combinatie van stads- en strandleven in dit prachtige appartement.

* * *

De Smet de Naeyerlaan 32 - 8370 Blankenberge - Vlak bij het strand, de Zeedijk, de jachthaven en het centraal station is dit recent appartement gelegen. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping die bereikbaar is via de lift of trappenhal.
Wanneer u de inkomhal binnenwandelt, treft u de lichtrijke leefruimte aan die voorzien is van een open keuken. De hedendaagse keuken is geïnstalleerd met o.a. een kookplaat, koelkast met vriesvak en een vaatwasmachine. Aansluitend aan de open keuken, kunt u de berging terugvinden waar er een aansluiting bevindt voor het plaatsen van een wasmachine. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers, een gastentoilet en een moderne badkamer met inloopdouche en een wastafel. Dit luxueus appartement wordt verwarmd met cv op aardgas en de ramen beschikken over dubbele beglazing.
Provisie gemeenschappelijke kosten: € 70/maand.
Het appartement is beschikbaar vanaf 01/04/2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 755
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
67 m2
Bewoonbare oppervlakte
67 m2
Referentie
Q1J8T9BXMJ8R
Makelaar Code
BLANK2024058
EPC Certificaat
31004-G-2013_112/EP07361/A001/D01/SD002
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€755 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com