Kaart

A. Ruzettelaan 14

8370 Blankenberge Appartement Verhuurd
€700

Dit uitzonderlijk goed onderhouden en gemeubileerd appartement, gelegen op de eerste verdieping van een recent gebouw vlakbij de Zeedijk, biedt meer dan alleen comfort en gemak. Met de lift bereik je moeiteloos deze thuis ver van huis. De locatie is ideaal; niet alleen bevindt het sich aan de rustige achterzijde van de levendige Zeedijk, maar ook het openbaar vervoer is binnen handbereik.

Vanuit de woonkamer betreed je het zongerichte terras aan de voorzijde, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het mooie weer. De open keuken is volledig ingericht en klaar voor gebruik. Een hal leidt je naar een afzonderlijk toilet en de eerste douchekamer, wat veel privacy en bewegingsvrijheid biedt.

De slaapruimtes zijn even indrukwekkend. De eerste slaapkamer bevat een stapelbed, ideaal voor gasten of kinderen. De tweede slaapkamer, ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed, beschikt over een aansluitende tweede douchekamer.

Dit prachtige appartement komt met een privatieve kelder, ideaal voor extra opslag, en een gemeenschappelijke fietsenberging. Je hoeft alleen maar 50 euro bij te dragen aan de vaste gemeenschappelijke kosten om te genieten van al deze voordelen. Dit is werkelijk stijlvol wonen aan zee, zonder enige zorgen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

A. Ruzettelaan 14 - 8370 Blankenberge - Heel goed onderhouden, gemeubeld appartement op de eerste verdieping (met lift) in een recent gebouw aan de achterzijde van de Zeedijk, vlakbij het openbaar vervoer. Woonkamer met zongericht terras aan de voorzijde. Open ingerichte keuken. Hal met afzonderlijk toilet en eerste douchekamer. Eerste slaapkamer met stapelbed. Tweede slaapkamer met tweepersoonsbed en aansluitende tweede douchekamer. Privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging. + 50 euro vaste gemeenschappelijke kosten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 700
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
HVUARQMLU-M2
Makelaar Code
JV24009
EPC Waarde
165 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20100310-0000469575-00000004-5
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€700 / Immo Marina Blankenberge
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com