Kaart

Ontmijnersstraat 28

8370 Blankenberge Appartement Verhuurd
79 m² wonen
75 m² perceel
2 slaapkamers
€695

Ontmijnersstraat 28 - 8370 Blankenberge - BEZOEKMOMENT VOLZET!
In de Ontmijnersstraat, situeert zich dit instapklaar appartement op de tweede verdieping. Het appartement is gesitueerd op wandelafstand van het strand, de zee, de duinen, verschillende handelszaken, scholen en haltes van het openbaar vervoer.
Men betreedt het appartement via de trappenhal en men komt binnen in de ruime gezellige woonkamer. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een geriefelijke, open keuken voorzien van alle hedendaagse noden. Er is een gasfornuis, een oven, koelkast met diepvriesvakje en voldoende kastruimte aanwezig.
Verder bevindt zich in het appartement twee volwaardige slaapkamers, een kleine berging, een gastentoilet en een badkamer die voorzien is van een inloopdouche, een wastafel en een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Een extra troef is het zongerichte balkon aanpalend aan de slaapkamers.
Uiteraard beschikt dit appartement over dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas. Aangezien er geen lift aanwezig is in het gebouw zijn er ook geen syndickosten die aangerekend zullen worden, wat natuurlijk een pluspunt is. Het appartement is beschikbaar vanaf 01/06/2024.
Mis uw kans niet en leg onmiddellijk uw bezoek vast! De snelste manier om een bezoek te brengen aan dit pand? Vraag uw bezoek aan via onze website en u zal gecontacteerd worden door de verhuurverantwoordelijke. Telefonisch kan er geen afspraak gemaakt worden.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 695
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
75 m2
Bewoonbare oppervlakte
79 m2
Referentie
WSLY8R5VF3QK
Makelaar Code
BLANK2024083
EPC Waarde
373 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230509-0002539682-RES-2
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€695 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com