Home Te Huur Appartement 4670 Blégny
Rue Haute-Saive 29
Kaart

Rue Haute-Saive 29

4670 Blégny Appartement Te Huur
86 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Dit aantrekkelijke tweekamerappartement is gevestigd in een hedendaags gebouw uit 2022 in Saive. Het appartement verwelkomt u met een nette hal die leidt naar een ruime woonkamer van 26m2, perfect om te ontspannen na een lange dag. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en keramische kookplaat. Een opvallend kenmerk van de keuken is de toegang tot een knus terras van 9m2, waar u kunt genieten van het buitenleven.

Het appartement beschikt ook over een praktische wasruimte met ruimte voor een wasmachine, twee comfortabele slaapkamers van respectievelijk 12m2 en 8m2, een afzonderlijk toilet en een badkamer. Deze laatste is uitgerust met een bad en wastafelmeubel voor extra gemak.

Als aanvulling op dit alles, krijgt u ook een privékelder en twee privé parkeerplaatsen, een binnen in de ondergrondse garage van het gebouw en een buiten. Beschikbaar voor een huurprijs van 850 € per maand, met een extra kost van 95 € voor de gezamenlijke kosten van het gebouw.

Dit appartement is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke woonervaring, want het beschikt over individuele meters voor water, elektriciteit en gas, en een privégasketel. Met een energieprestatiecertificaat (EPC) B-classificatie, verzekert dit appartement zeer lage energieverbruiken.

Verkrijgbaar om onmiddellijk te betrekken. Voor meer informatie en bezoeken, bel naar 04/221.21.21.

* * *

Rue Haute-Saive 29 - 4670 Blégny - Bel appartement 2 chambres dans un immeuble datant de 2022 situé à Saive. Il se compose comme suit : un hall d'entrée, un séjour de 26m2, une cuisine équipée (four, frigo, congélateur, lave-vaisselle, taque vitrocéramique, hotte) donnant sur une belle terrasse de 9m2, une buanderie avec emplacement pour la machine à lessiver, deux chambres (une de 12m2 et l'autre de 8m2), un WC indépendant et une salle de bains (baignoire et meuble lavabo). Cet appartement dispose également d'une cave privative et de deux emplacements de parking privatifs (un emplacement en sous-sol de l'immeuble et un emplacement extérieur). Loyer : 850€/mois - Provisions de 95€ pour les charges communes de l'immeuble. Tous les compteurs sont individuels (eau, électricité et gaz). Chaudière au gaz individuelle. Très faibles consommations énergétiques : PEB : B - E spec : 95 kWh/m2.an - E totale : 8043 kWh/an - N°: 2022071350117620230313011245 Libre immédiatement - Renseignements et visites : 04/221.21.21.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
NF38PKHJHEYV
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com