Kaart

Schommen 15-1A

2820 Bonheiden Appartement Verhuurd
120 m² perceel
2 slaapkamers
€880

Ben je op zoek naar een appartement in het hart van Bonheiden? Dan is dit prachtige appartement met twee slaapkamers en een ondergrondse parkeerplaats perfect voor jou. Hier bevind je je op een steenworp afstand van winkels, scholen en diverse eet- en drinkgelegenheden. Ook het openbaar vervoer is gemakkelijk te voet bereikbaar.

Dit appartement verwelkomt je met een ruime inkomhal, voorzien van een apart toilet. De grote leefruimte biedt je de mogelijkheid om zowel een eethoek als een comfortabele zithoek in te richten. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot het gezellige terras. De keuken is volledig uitgerust met de belangrijkste toestellen en grenst aan een praktische berging/wasruimte. Daarnaast beschikt het appartement over twee slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel en douchebad.

Het appartement heeft niet alleen een uitstekende ligging en indeling, maar biedt ook het gemak van een ondergrondse parkeergarage. De gemeenschappelijke kosten bedragen slechts 60 euro per maand.

Wil je dit appartement bezichtigen? Maak dan een afspraak via onze website of neem contact met ons op. Voor meer informatie kan je ons bellen op 0474/78.07.73 of een bezoekje brengen aan www.boonstravastgoed.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Schommen 15-1A - 2820 Bonheiden - Op een goede locatie in het centrum van Bonheiden bevindt zich dit appartement met 2 slaapkamers en ondergrondse staanplaats. U bevindt zich hier op wandelafstand van winkels, scholen, eet-en drankgelegenheden en het openbaar vervoer.

We betreden het appartement via de inkomhal met apart toilet. De leefruimte kunt u inrichten met een eetplaats en een gezellige zithoek. Hier hebt u ook toegang tot het terras. De keuken is uitgerust met de voornaamste toestellen, en aangrenzend bevindt zich de berging/wasruimte. Verder omvat het appartement 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van dubbele lavabo en douchebad. De ondergrondse garage is inbegrepen. De gemeenschappelijke kost bedraagt €60 per maand.

U kunt een bezoek aanvragen via onze website. Contacteer ons voor meer informatie op 0474/78.07.73of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Goede ligging
- 2 slaapkamers
- Ondergrondse parking

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 880
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1998
Grond oppervlakte
120 m2
Referentie
ZBNJ41TP7JW1
Makelaar Code
143114
EPC Waarde
124 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20150924--000179573-2--1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
14 Feb 2024
€880 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com