Home Verhuurd Appartement 2140 Borgerhout
Arthur Matthyslaan 39
Kaart

Arthur Matthyslaan 39

2140 Borgerhout Appartement Verhuurd
71 m² wonen
2 slaapkamers
€880

Dit lichte, gelijkvloerse appartement, instapklaar met een fraai blokjesparket, belooft wooncomfort en gemak. Met twee slaapkamers en een riante tuin van 40 vierkante meter biedt het ruimte voor ontspanning en alledaags woongenot. Gelegen in een gewilde buurt, ingeklemd tussen twee parken, is dit appartement de perfecte uitvalsbasis voor het stadsleven.

Verscholen in een boomrijke straat bevindt dit appartement zich in een kleinschalig gebouw met slechts drie units. De centrale inkomhal, gekenmerkt door een chique donkere tegelvloer, verwelkomt je en leidt je naar alle vertrekken - inclusief een apart gastentoilet voor extra gemak.

De gezellige leefruimte, geaccentueerd door prachtig blokjesparket en een decoratieve schouw, baadt in natuurlijk licht. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot de kleinere slaapkamer die ook ideaal kan functioneren als kantoorruimte. Via de hal bereik je de tweede slaapkamer die zich aan de rustige achterkant van het pand bevindt, samen met de eenvoudig ingerichte keuken. Deze beschikt over een gasvuur, dampkap, een spoelbak, opbergruimte en aansluiting voor je wasmachine.

Het hoogtepunt van dit appartement is de grote stadstuin met terras en berghok. Hoewel deze ruimte wat renovatiewerkzaamheden vereist, biedt het de perfecte setting voor een onvergetelijke housewarming dit lenteseizoen. De eenvoudige, betegelde badkamer naast de keuken is ook toegankelijk via de hal en is uitgerust met een douchebak en een wastafelmeubel met spiegel en verlichting.

De locatie van dit appartement is werkelijk benijdenswaardig. Gelegen aan het Boelaerpark in een zeer gewilde buurt, ligt het Rivierenhof op slechts vijf minuten fietsafstand. Essentiële voorzieningen zoals Delhaize, diverse winkels, scholen en sportfaciliteiten bevinden zich op een steenworp afstand. Met de bus ben je in een oogwenk in en uit de stad, en de Ringweg is gemakkelijk bereikbaar. Bovendien is een fietsverhuurstation op slechts enkele honderden meters afstand van je voordeur. Een toplocatie!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Arthur Matthyslaan 39 - 2140 Borgerhout - Een fijn, licht gelijkvloers appartement waar je zo in kunt, met een mooie blokjesparket , 2 twee slaapkamers en een grote tuin van maar liefst 40 m²? Dat krijg je hier, net als de gegeerde buurt tussen twee parken.
In een met bomen omzoomde straat vind je in dit kleinschalig gebouw met slechts 3 units, dit instapklaar gelijkvloers. Je stapt er binnen de centrale inkomhal, die een mooie donkere tegelvloer heeft en die toegang geeft tot alle ruimtes. Je hebt hier alvast een apart gastentoilet, handig!
Mooi blokjesparket, lichte ruimtes en stadstuin met potentieel De leefruimte aan de straatkant is licht en ruim, op een blokjesparket en met een sierschouw. Van hieruit kan je naar de kleine slaapkamer vooraan, die ook kan dienstdoen als bureau, bijvoorbeeld. De tweede slaapkamer, op tegelvoer, bevindt zich aan de rustige achterzijde en die bereik je via de hal, net als de keuken ernaast. Die is eenvoudig ingericht, met dezelfde tegelvloer als in de hal, een gasvuur, dampkap, een lavabo, enkele kasten en aansluiting voor je wasmachine. Van hieruit heb je toegang tot dé troef van dit appartement: de grote stadstuin met een terras en een berghok. Die kan een opknapbeurt gebruiken, zodat hij deze lente helemaal klaar is voor die housewarming!
De eenvoudige, betegelde badkamer tot slot bevindt zich naast de keuken, en betreed je ook via de hal. Je hebt hier een douchebak, een lavabo met meubel en spiegel met verlichting. Ook hier heb je weer diezelfde mooie tegelvloer liggen.
Gegeerde buurt nét buiten de stad Je woont hier pal aan het te Boelaerpark in een zeer gegeerde buurt. Ook het Rivierenhof is niet ver: slechts 5 minuutjes fietsen. Je hebt een Delhaize vlakbij, net als allerlei andere winkels, scholen en sportfaciliteiten. Met de bus ben je de stad zo in en uit en ook de Ring is niet veraf. Je hebt bovendien een velostation op een paar 100 meter van je deur. Een toplocatie, dus!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 880
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
71 m2
Referentie
GY3G45IV3-U-
Makelaar Code
12133
EPC Waarde
399 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230323-0002846757-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€880 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com