Home Verhuurd Appartement 2140 Borgerhout
Dokter van de Perrelei 110-2VR
Kaart

Dokter van de Perrelei 110-2VR

2140 Borgerhout Appartement Verhuurd
70 m² wonen
2 slaapkamers
€770

Dit verzorgde huurappartement, gelegen op enkele minuten stappen van het prachtige Te Boelaerpark, biedt je een ruime en lichte woonruimte met een open zicht. Geniet van de prachtige lichtinval en de privacy van een westgericht terras met weinig inkijk. Het is bovendien gesitueerd in een kleinschalig gebouw met slechts vijf units, wat voor lage gemeenschappelijke kosten zorgt.

Bij binnenkomst in het appartement op huisnummer 110 word je verwelkomd in de inkomhal, dat als het centrale punt van het appartement fungeert. Hier vind je twee opbergruimtes om al je spullen netjes in op te bergen. Door de dubbele glazen deur met houten kader stap je vervolgens de lichte, ruime leefruimte binnen van zo'n 29 m². Deze heeft kamerbrede ramen en een sierhaard, en biedt genoeg ruimte voor zowel een gezellig salon als een eethoek.

De volledig geïnstalleerde, betegelde keuken beschikt over een kookplaat, dampkap, spoelbak, voldoende opbergruimte en plek voor je wasmachine en koelkast. Aan de straatkant vind je de kleinste slaapkamer, die direct verbonden is met de leefruimte en ook als bureau kan dienen.

Terug in de hal kom je bij de eenvoudige, betegelde badkamer met ligbad, douchekop, handdoekenradiator, toilet en lavabo. Tot slot is er nog de lichte, ruime slaapkamer met vinylvloer, die westgericht is. Vanuit deze kamer heb je direct toegang tot het overdekte terras van 2,5 m². Dit westgerichte terras is een ideale plek om te genieten van een aperitief of een maaltijd bij mooi weer.

De ligging van het appartement is ideaal, in een populaire buurt net achter het Te Boelaerpark, met een Delhaize en een velo-station om de hoek. Bovendien bevind je je vlakbij de Ring, de Singel en het openbaar vervoer. Kortom, een absolute toplocatie net buiten de stad.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dokter van de Perrelei 110-2VR - 2140 Borgerhout - Een prachtige lichtinval in je grote leefruimte, een open zicht, twee kamers, een westgericht terras met weinig inkijk, dat is wat je hier krijgt in dit verzorgde huurappartement op enkele minuten stappen van het mooie Te Boelaerpark.
In een kleinschalig gebouw met slechts 5 units én lage gemeenschappelijke kosten, vind je hier op huisnummer 110 bovenaan een instapklaar, licht appartement. Met een apotheek als buur en open zicht op de brede zijstraat vlak voor je, zit je hier goed. Bonus: in de lente en de zomer staan de bomen in de straat volop in bloei.
Ruime leefruimte en 2 toffe slaapkamers Je komt het appartement binnen in de inkomhal, die de spil van het appartement vormt. Je hebt hier 2 opbergruimtes om je spullen in op te bergen. De dubbele glazen deur met houten kader trekt heel wat licht binnen en geeft uit op dé troef van dit appartement, de grote, lichte leefruimte aan de straatkant van zo’n 29 m², inclusief kamerbrede ramen en een sierhaard. Hier kan je makkelijk een ruim salon in kwijt, net als een eethoek. De volledig geïnstalleerde keuken is betegeld, en heeft een kookplaat, dampkap, spoelbak, opbergruimte en een ruimte voorzien voor je wasmachine en frigo. De kleinste slaapkamer aan de straatkant is direct verbonden met uw leefruimte en kan ook dienen als bureau.
Weer in de hal, heb je nog de eenvoudige, betegelde badkamer, met z’n ligbad, douchekop, handdoekenradiator, toilet en lavabo. De ruime slaapkamer tot slot, is licht, westgericht én heeft een vinylvloer. Van hieruit heb je ook ineens toegang tot het overdekte terras van 2,5 m². Westgericht, een prima plek dus om te aperitieven of buiten te eten bij mooi weer.
Tussen het park en de stad Je woont hier in een populaire buurt, net achter het Te Boelaerpark met een Delhaize en velo-station om de hoek, vlakbij de Ring, de Singel en het openbaar vervoer. Een absolute toplocatie net buiten de stad.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 770
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1961
Bewoonbare oppervlakte
70 m2
Referentie
C3HRQSHQHO56
Makelaar Code
12132
EPC Waarde
327 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20170612-0001969092-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€770 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com