Kaart

Bouwensstraat 29

2140 Borgerhout Appartement Verhuurd
71 m² wonen
2 slaapkamers
€875

Ontdek dit recent gebouwde, energiezuinige appartement in een rustige straat in Borgerhout. Geniet van puur luxe, overvloedig licht en een prachtige parketvloer die het hele appartement siert. Het ruime west gerichte terras maakt dit appartement een echt pareltje, te vinden in een mooi onderhouden nieuwbouwblok gelegen op de eerste verdieping.

Bij binnenkomst valt direct de mooie laminaatvloer op die naadloos door het hele appartement loopt. De praktisch onzichtbare ingebouwde vestiairekast biedt voldoende opbergruimte voor uw jassen.

De leefruimte is een oase van licht, aangevuld met een open keuken waar u gezellig kunt vertoeven. Dankzij het grote raam kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het terras van 6m2, waar voldoende plaats is om stoelen en planten of kruiden neer te zetten. Er is ook voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en eethoek. De keuken heeft een tijdloze uitstraling met witte frontjes en een stijlvol donker granieten werkblad, uitgerust met een inductiekookplaat, dampkap, spoelbak, ingebouwde combi-oven, koelkast en vaatwasser.

Terug in de gang vindt u een apart, betegeld gastentoilet met wastafel, een praktische berging met aansluiting voor uw wasmachine en droger en een moderne betegelde badkamer met ruime inloopdouche en een groot wastafelmeubel met spiegelkast en handdoekendroger.

Er zijn twee slaapkamers beschikbaar, een kleinere kamer en de ruime master bedroom. Beide kamers zijn ingericht met dezelfde prachtige parketvloer die door het hele appartement loopt.

Het appartement is gelegen in een gezellige centrale buurt in Borgerhout. Alle winkels zijn binnen handbereik, waaronder een Aldi, Lidl, bakker, slager en apotheek. Daarnaast ligt het appartement op loopafstand van het gezellige heraangelegde Moorkensplein en de Dageraadplaats in Zurenborg. Ook kunt u snel de Ring bereiken met de auto, of de stad in- en uitrijden met de tram of fiets. Het station bevindt zich op slechts vijf minuten fietsafstand. Dit maakt dit appartement de perfecte thuisbasis voor uw stedelijke levensstijl.

* * *

Bouwensstraat 29 - 2140 Borgerhout - Pure luxe, zo voelt het hier in dit recent gebouwde, energiezuinige appartement in een rustige Borgerhoutse straat. Véél licht, een prachtige parketvloer, een groot west gericht terras, twee slaapkamers, een extra berging en gemeenschappelijke binnentuin.
In deze mooie, verzorgde nieuwbouwblok vind je hier op de eerste verdieping een pareltje van een huurappartement. Neem de lift of de trap en kom binnen in de leefruimte waar je meteen de mooie laminaatvloer spot die doorloopt over het hele appartement. Je jassen hang je hier weg in de nagenoeg onzichtbare ingemaakte vestiairekast.
Leefruimte met aansluitend terras De leefruimte is een superlichte plek met een open keuken, waar het gezellig vertoeven is! Het grote raam geeft uit op een west gericht terras van wel 6m2, met genoeg plaats om wat stoelen, wat planten of kruiden te zetten. Binnen is er voldoende plaats voor een toffe zithoek én eethoek. De keuken zelf is tijdloos, me z’n witte frontjes en stijlvol donker granieten werkblad. Je hebt hier een inductievuur, dampkap, spoelbak, ingewerkte combi-oven, koelkast en vaatwasser.
Weer in de hal, heb je een apart, betegeld gastentoilet met lavabo, een praktische berging met aansluiting voor je wasmachine en droogkast en een moderne betegelde badkamer, waar je een ruime inloopdouche vindt, net als een groot lavabomeubel met een spiegelkast, een handdoekendroger.
Ten slotte heb je nog twee slaapkamers, waarvan één kleinere kamer en de grote master bedroom. Beide op dezelfde parketvloer die je hier in het hele appartement kan terugvinden.
Toffe centrale Borgerhoutse buurt Het is hier in het centrum van Borgerhout fijn wonen, dankzij de toffe buurt én allerlei winkels net om de hoek: een Aldi, Lidl, bakker, beenhouwer en apotheek. Het gezellige heraangelegde Moorkensplein aan het districtshuis, maar ook de Dageraadplaats in Zurenborg! Met de auto snel de Ring op, of met de velo, tram of fiets de stad in of uit, je hebt het hier voor het uitkiezen. Ook het station is slechts op vijf minuten fietsen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
71 m2
Referentie
B27U5S5V65AP
Makelaar Code
12337
EPC Waarde
91 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€875 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com