immo Kaart

Ketsstraat 59, 2140 Borgerhout

Appartement Te Huur in Borgerhout
69 m² wonen
1 slaapkamers

Ketsstraat 59 - 2140 Borgerhout - In bruisend dorp-in-de-stad Borgerhout, op wandelafstand van Centraal Station, de Zoo, het statige Moorkensplein en groene Krugerplein met z’n topcafeetjes Mombasa, Mokkakapot, Bar Luca, Bar Leon en de vele zuiderse winkeltjes waar je snel om munt of lekker brood kunt gaan.

De oude Burgerwoning werd eerder omgevormd tot verzorgde appartementen met een grote leefbaarheid. Het appartement op de eerste verdieping werd Q1 2021 afgewerkt.

Het gezellige appartement ligt op de 1ste verdieping. Binnen krijg je meteen het typische gevoel van een oude Burgerwoning: moulures, hoge plafonds, schouwen, veel licht, ruimte en openheid en de authentieke parketvloer. The real thing!

De (half)open keuken geeft uit op de leefruimte met schitterende licht i nval. Tegelijk is de sfeer intiem en gezellig.Achteraan de keuken: een glazen deur naar de slaapkamer met ruime kastenwand.Deze slaapkamer is groot en lichtrijk en heeft zicht op een prachtige groene oase temidden van het levendige stadsgedruis.

Achteraan de slaapkamer bevindt zich de badkamer met dubbele wastafel en douche. Tevens bevinden zich hier de voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Naast de badkamer is een aparte WC.

Kortom, een bijzonder fijne plek voor iedereen die droomt van een thuis vol licht en authentiek karakter.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 785
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
69 m2
Referentie
3673620210621185444
Prijs Geschiedenis
11 Aug 2021
€785 / --
21 Jun 2021
€820 / --
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com