immo Kaart

Te Boelaarlei 123, 2140 Borgerhout

Appartement Te Huur in Borgerhout
2 slaapkamers

Te Boelaarlei 123 - 2140 Borgerhout - In deze rustige en geliefde straat van Borgerhout kan je op de derde verdieping in een klein gebouw met lift dit prachtig recent gerenoveerd appartement terugvinden.

Bij het binnenkomen van het appartement komen we in een zeer ruime lichte inkomhal terecht, hier bevindt zich een leuk inhammetje waar er langst beide kanten opbergruimte is. Ook is hier een extra ruimte met zeer veel opbergruimte. Verder komen we in de zeer ruime leefruimte terecht, dankzij de grote schuifraam komt er hier zeer veel natuurlijk lichtinval binnen. Aansluitend op de woonkamer kunnen we de mooie lichte vernieuwde keuken met ingebouwde toestellen. Ook hier komt er voldoende licht binnen. De keuken is via de gang en via de woonruimte te betreden.

Verder zijn er nog twee volwaardige slaapkamers met beide toegang tot het gezellig terras waar het in de namiddag heerlijk vertoeven is in het zonnetje. Ook is er nog een ruime ingerichte badkamer met dubbele lavabo, een toilet, een bidet en opbergruimte. Dan is er nog een gastentoilet in de gang.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 725
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1986
Referentie
VO9CMURBFGWP
Makelaar Code
733
EPC Waarde
114 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20180109-0002023227-1
Prijs Geschiedenis
30 Mar 2022
€725 / Immo Primo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com