Home Verhuurd Appartement 2880 Bornem
Kardinaal Cardijnplein 3-Bus-1
Kaart

Kardinaal Cardijnplein 3-Bus-1

2880 Bornem Appartement Verhuurd
100 m² wonen
2 slaapkamers
€890

Ontdek een elegant en zorgvuldig onderhouden appartement, strategisch gelegen op de eerste verdieping van een prachtig gebouw in Bornem. Met zijn gunstige ligging nabij grote verkeersaders en omgeven door diverse winkelvoorzieningen, biedt dit appartement u al het comfort dat u nodig heeft. Het gemak van een lift, een eigen ondergrondse parkeerplaats en een handige opslagruimte maken het leven hier moeiteloos.

Het appartement is voorzien van twee royale slaapkamers, een badkamer met een ligbad en dubbele wastafels, een praktische wasruimte/opslagruimte en een uitnodigende open woonkamer die mooi aansluit op de keuken. Dankzij talrijke ramen baadt de leefruimte in natuurlijk licht. De twee terrassen bieden steeds een levendig uitzicht op het plein en het winkelcentrum.

Voor slechts 930 euro per maand, met een extra provisie van 60 euro voor gemeenschappelijke kosten, is dit stijlvolle appartement van jou. Bovendien wordt de huurovereenkomst afgerond met de vooruitbetaling van de eerste maand huur en de helft van de plaatsbeschrijving.

Als kers op de taart bestaat er een optie om hoogwaardige meubels en gordijnen over te nemen, waardoor het appartement direct bewoonbaar is. Dit is een unieke kans voor wie stijlvol en comfortabel wonen wil combineren met het bruisende leven in hartje Bornem. Laat dit appartement jouw thuis worden en geniet van de perfecte samensmelting van comfort en levendige stadsdynamiek.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kardinaal Cardijnplein 3-Bus-1 - 2880 Bornem - Ontdek dit klassevol en goed onderhouden appartement, gelegen op de eerste verdieping in een magnifiek gebouw. Dit appartement biedt niet alleen een gunstige ligging dichtbij belangrijke invalswegen en omringd door diverse winkels, maar ook de luxe van toegankelijkheid via een lift, een eigen ondergrondse autostaanplaats en een handige berging.
Binnenin vind je twee ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van een ligbad en dubbele wastafels, een handige wasplaats/berging, en een heerlijk ruime woonkamer met aangrenzende keuken. Dankzij de overvloedige ramen baadt de ruimte in natuurlijk licht, en vanaf de twee terrassen geniet je constant van het levendige uitzicht op het plein en winkelcentrum.
De huurprijs bedraagt 890 euro per maand, met een provisie van 60 euro voor gemeenschappelijke lasten. Vooruitbetaling van de eerste maand huur en de helft van de plaatsbeschrijving maken de huurovereenkomst compleet.
Dit is een unieke kans voor wie op zoek is naar comfortabel en stijlvol wonen in het hart van Bornem. Maak van dit appartement jouw thuis en geniet van de perfecte combinatie van comfort en een levendige omgeving.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 890
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
S2EOTNRVG-1X
Makelaar Code
appartement-te-huur-bornem-pra
EPC Waarde
117 kWh/m² kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230925-0002998177-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€890 / M3 Makelaars
15 Jan 2024
€930 / M3 Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com