Home Verhuurd Appartement 2880 Bornem
Frans Van Haelenstraat 55-Bus-102
Kaart

Frans Van Haelenstraat 55-Bus-102

2880 Bornem Appartement Verhuurd
65 m² wonen
1 slaapkamers
€790

Dit schitterende, gloednieuwe appartement geniet van een toplocatie met zowel winkels, scholen als het prachtige park d’Ursel op een steenworp afstand. Niet alleen krijg je de kans om de allereerste bewoner te zijn, maar je wordt ook verwelkomd door een hele reeks luxe faciliteiten. Stel je een royale slaapkamer voor die klaarstaat om omgetoverd te worden tot een luxueuze dressing, of een woonkamer waar je kunt ontspannen na een lange dag. De moderne, volledig uitgeruste keuken zal elke enthousiaste chef-kok tevreden stellen.

Badkamerroutines worden eenvoudig dankzij een inloopdouche en een extra gastentoilet. Bovendien dragen zonnepanelen en een warmtepomp bij aan een efficiënt en duurzaam leven. Daarmee creëer je een comfortabel thuis dat ook milieuvriendelijk is.

Vergeet ook niet het prachtige terras, dat zo georiënteerd is dat het elke zonnestraal vangt - perfect voor momenten van ontspanning buiten. Extra troeven zijn een ondergrondse parkeerplaats en een bergruimte voor extra gemak.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2024 en wordt geschilderd en voorzien van lamellen aan de ramen, klaar voor jouw intrek. Wat de huurvoorwaarden betreft, deze zijn eenvoudig: een huurprijs van 790 euro per maand, een maandelijkse provisie van 60 euro, de eerste maand huur vooruitbetaald, een huurwaarborg van drie maanden en een eerlijke 50/50 verdeling van de plaatsbeschrijving.

Mis deze kans niet om jouw ideale, stijlvolle en duurzame thuis te creëren!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Frans Van Haelenstraat 55-Bus-102 - 2880 Bornem - Gelegen op een toplocatie met nabijheid tot winkels, scholen en het prachtige park d’Ursel.
Een sprankelend nieuw gebouw betekent een nieuwe start – jij kan de allereerste bewoner zijn! We nemen alvast de lift naar de eerste verdieping.
Met één royale slaapkamer die schreeuwt om een luxe dressing, biedt dit appartement een ruimte die zeker indruk zal maken.
De badkamer met inloopdouche en het extra gastentoilet voegen gemak toe aan je dagelijkse routine.
Geniet van de knusse woonkamer, perfect om te ontspannen en een volledig geïnstalleerde keuken voor de enthousiaste chef in jou.
Maar dat is nog niet alles! Zonnepanelen en een warmtepomp zorgen voor efficiëntie en duurzaamheid, waardoor je niet alleen comfortabel woont, maar ook nog eens milieubewust bent.
Het terras is een juweeltje, met een oriëntatie die elke zonnestraal vangt voor die perfecte momenten buiten. En alsof dat nog niet genoeg is, beschik je ook over een ondergrondse staanplaats en berging voor extra gemak en opslagruimte.
Beschikbaar vanaf 1 mei 2024, deze plek belooft jouw ideale thuis te worden want alles wordt netjes geschilderd en de lamellen aan de ramen worden ook nog geïnstalleerd.
Huurafspraken? We maken het eenvoudig: huurprijs 790 euro/maand, maandelijkse provisie 60 euro, eerste maand huur vooruitbetaald, een huurwaarborg van 3 maanden en een eerlijke 50/50 verdeling van de plaatsbeschrijving.
Grijp deze kans en maak van dit appartement jouw eigen stijlvolle, comfortabele en duurzame thuis!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 790
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
ZABT9FC37WTJ
Makelaar Code
appartement-te-huur-bornem-mod
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€790 / M3 Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com