Kaart

2930 Brasschaat Appartement Te Huur
80 m² wonen
2 slaapkamers

Dit volledig gemeubileerde appartement van 80 vierkante meter, gelegen in het hart van Brasschaat, is een prachtige kans voor diegenen die op zoek zijn naar comfort en gemak. Gelegen op de eerste verdieping in een centrale locatie, bent u nooit ver van scholen, openbaar vervoer, winkels en grote toegangswegen. De snelle verbinding met omliggende gemeenten maken deze woning ideaal voor pendelaars.

Zodra u het appartement betreedt, wordt u begroet door een gastvrije inkomhal die leidt naar de ruime leefruimte. De volledig ingerichte keuken is perfect voor degenen die graag thuis koken. Een handige berging biedt aansluiting voor wasmachine en droogkast, terwijl de badkamer is uitgerust met een douche en toilet. Het appartement heeft ook twee comfortabele slaapkamers en een terras van 12 vierkante meter, ideaal om te genieten van zonnige dagen.

Extra voordelen van dit appartement zijn dat het midden in het centrum van Brasschaat ligt, bereikbaar met lift en een gunstige EPC van 114 kWh/m². Houd er rekening mee dat er een maandelijkse provisie is van €35. Dankzij deze eigenschappen is dit appartement een ideale woning voor iedereen die op zoek is naar stadscomfort in de charmante gemeente Brasschaat.

* * *

Gemeubeld appartement (80m²) met 2 slaapkamers en lift in het centrum van Brasschaat

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping.Zeercentraal gelegen in het centrum van Brasschaat, nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: het appartement beschikt over een inkomhal, een ruime leefruimte, volledig ingerichte keuken, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, badkamer met douche en toilet , twee slaapkamers en terras met een oppervlakte van 12m².U bereikt het appartement via de trappenhal of via de lift.

Bijzonderheden:
- gelegen in het centrum van Brasschaat
- lift
- EPC 114 kWh/m²

Provisie: €35 maand

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1987
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
-S56HWRD9WID
Makelaar Code
133573
EPC Waarde
114 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
11 Feb 2024
€1.100 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com