Kaart

Brugstraat 191

2960 Brecht Appartement Verhuurd
1 slaapkamers
€785

Gelegen in het bruisende centrum van Sint-Job, ligt dit functionele gelijkvloerse appartement op een steenworp afstand van winkels, openbaar vervoer en scholen. Een snelle verbinding met het op- en afrittencomplex ‘Sint-Job’ van de E19 is gegarandeerd.

Vanaf het moment dat u binnenkomt via de gastvrije inkomhal met vestiaire, zult u zich meteen thuis voelen. De comfortabele leefruimte is gesierd met een mooie tegelvloer en gaat naadloos over in de volledig uitgeruste keuken. Hier vindt u moderne voorzieningen zoals een keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser en een ijskast met ingebouwd vriesvak, samen met een dubbele spoeltafel.

De gezellige leefruimte geeft direct toegang tot een charmant omheind tuintje. Deze buitenruimte biedt comfort met een elektrische zonnewering en verlichting. Terug in het appartement, wordt de rustieke tegelvloer voortgezet in de slaapkamer. De badkamer is doordacht vormgegeven met een enkele wastafel op meubel, toilet en een douche verwerkt in het bad.

Voor extra gemak is er een grote bergruimte met aansluitingen voor een wasmachine. Het appartement is onlangs opnieuw geschilderd en daardoor instapklaar. Gunstig is dat er geen gemeenschappelijke kosten zijn en er is tevens een achterliggende staanplaats inbegrepen. Deze woning is onmiddellijk beschikbaar en staat te popelen om uw nieuwe thuis te worden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Brugstraat 191 - 2960 Brecht - Dit gelijkvloerse appartement is gelegen in het centrum van Sint-Job op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen. Op- en afrittencomplex ‘Sint-Job’ van de E19 vlot te bereiken. Indeling als volgt: inkomhal met vestiaire; leefruimte op tegel met aansluitend de keuken voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, ijskast met vriesvak, dubbele spoeltafel. De leefruimte geeft tevens toegang tot het achterliggende tuintje. Dit tuintje is omheind met toegangspoort en voorzien van een elektrische zonnewering en verlichting. Slaapkamer op tegelvloer; badkamer met enkele wastafel op meubel, toilet en douche in bad; grote bergruimte met aansluitingen wasmachine. Het appartement is pas geschilderd en dus instapklaar. Onmiddellijk beschikbaar – geen gemeenschappelijke kosten – inclusief achterliggende staanplaats.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 785
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2006
Referentie
8UC8UDBC047Z
Makelaar Code
5873470
EPC Waarde
208 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€785 / Coga
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com