Kaart

Ostendialaan 63

8450 Bredene Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€825

Dit prachtige nieuwbouw appartement met twee slaapkamers verwelkomt u op een ideale locatie. Zodra u binnenstapt, wordt u begroet door een lichtrijke living, verlicht door grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

De open keuken is perfect ingericht voor kookliefhebbers, uitgerust met moderne gemakken zoals een vaatwasser, combi oven, dampkap, elektrische kookplaat en een koelkast met vriesvak. Het appartement beschikt ook over een ruime berging, ideaal om al uw bezittingen netjes op te bergen.

De twee slaapkamers bieden de perfecte ruimte voor ontspanning en rust. De badkamer is voorzien van een luxe inloopdouche en een stijlvol lavabomeubel, terwijl het apart gelegen toilet extra privacy biedt.

Ontspan en geniet van het adembenemende uitzicht op de spuikom vanaf het ruime terras. Met het openbaar vervoer op slechts een steenworp afstand, heeft u eenvoudig toegang tot alle lokale voorzieningen en het stadscentrum.

Dit perfect afgewerkte appartement, direct beschikbaar, biedt ook de luxe van een ruime individuele kelder en een fietsenberging. De maandelijkse kosten voor de algemene delen bedragen €75 als voorschot, met de mogelijkheid om een autostaanplaats bij te huren voor €110 per maand, geschikt voor grote wagens.

Aarzel niet om een afspraak te maken en ontdek dit pareltje van comfort, modern design en prachtige omgeving zelf. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in uw nieuwe thuis!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ostendialaan 63 - 8450 Bredene - Welkom in dit prachtige nieuwbouw appartement met twee slaapkamers, gelegen op een ideale locatie. Bij het betreden van het appartement wordt u meteen verwelkomd door een lichtrijke living, verfraaid met grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De open ingerichte keuken is een droom voor elke kookliefhebber, voorzien van moderne gemakken zoals een vaatwasser, combi oven, dampkap, elektrische kookplaat en een frigo met vriesvak. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime berging, ideaal voor het opbergen van al uw spullen. De twee slaapkamers bieden voldoende ruimte voor ontspanning en nachtrust. De badkamer is uitgerust met een luxueuze inloopdouche en een stijlvol lavabomeubel. Het toilet is apart gelegen voor extra privacy. Geniet van de prachtige omgeving vanaf het grote terras, dat een adembenemend uitzicht biedt op de spuikom. Hier kunt u ontspannen en tot rust komen terwijl u de omgeving bewondert. Bovendien bevindt u zich op een steenworp afstand van het openbaar vervoer, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot de nabijgelegen voorzieningen en het stadscentrum. Dit appartement is tot in de puntjes afgewerkt en direct beschikbaar. U heeft ook de luxe van een ruime individuele kelder en een fietsenberging. De maandelijkse kosten voor de algemene delen bedragen €75 als voorschot. Voor extra gemak is er de mogelijkheid om een autostaanplaats bij te huren voor €110 per maand. Deze staanplaatsen zijn geschikt voor grote wagens. Aarzel niet om een afspraak te maken en dit pareltje zelf te ontdekken. Dit is een unieke kans om te genieten van comfort, modern design en een prachtige omgeving. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in uw nieuwe thuis!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 825
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
JA881-GAY2ZU
Makelaar Code
38164
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet ingegeven
Prijs Geschiedenis
01 Mar 2024
€825 / Dermul
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com