Kaart

8450 Bredene Appartement Verhuurd
95 m² wonen
120 m² perceel
2 slaapkamers
€950

Ben je op zoek naar een prachtig nieuw appartement in Bredene om te huren? Dit appartement, gelegen in een kleinschalig gebouw met aparte ingang, biedt alle moderne gemakken en comfort die je wilt en dit zonder lift of gemeenschappelijke kosten! Geniet van het wonen in een energiezuinig appartement, dat is uitgerust met negen zonnepanelen, vloerverwarming op gas en een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie.

Het appartement beschikt over een zeer ruime en lichte woonkamer die aansluit op een volledig uitgeruste open keuken met een kookeiland. Verder zijn er twee slaapkamers, een badkamer met een inloopdouche en een apart toilet. Aangevuld met een inkomhal voorzien van vestiaire, is dit de perfecte plek om tot rust te komen na een drukke dag.

Een van de grootste troeven van dit appartement is het ruime terras, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Het maakt niet uit of je 's ochtends een kopje koffie drinkt of 's avonds dineert, dit terras zal zeker een favoriete plek worden.

De huurprijs voor dit prachtige appartement bedraagt € 950 per maand en het is beschikbaar vanaf 1 mei. Ga naar ons Instagram-account @gillesvastgoedmakelaar voor een videorondleiding om te ontdekken hoe prachtig dit appartement echt is!

Dit appartement is zeer energiezuinig met een E-peil van 28 en een EPC-label A, waardoor je geniet van lage energiekosten! De exacte EPC wordt verstrekt na oplevering. Mis deze kans niet om te wonen in dit prachtige, nieuwe en energiezuinige appartement in Bredene!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Nieuwbouwappartement met ruim terras en parkeerplaats te Bredene.

Dit appartement bestaat uit: inkom met vestiaire, apart toilet, volledig uitgeruste open keuken met kookeiland (Bosch toestellen) en aansluitend lichtrijke leefruimte, 2 slaapkamers en de badkamer met inloopdouche. Buiten is het aangenaam vertoeven op het ruime terras.

Gelegen in een kleinschalig gebouw met aparte ingang, zonder lift en zonder gemeenschappelijke kosten!
Zeer energiezuinig appartement voorzien van 9 zonnepanelen, vloerverwarming op gas en ventilatiesysteem D met warmterecuperatie.

Huurprijs: € 950/maand, beschikbaar vanaf 1 mei.
videorondleiding te zien op instagram: @gillesvastgoedmakelaar

(E-peil 28 - EPC: label A, exacte epc: opmaak na oplevering)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
120 m2
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
KPQCIG911G0U
Makelaar Code
IH2403
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€950 / Immo S
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com