Kaart

Tramstraat 43

8310 Brugge Appartement Te Huur
71 m² wonen
1 slaapkamers

Dit recente en energie-efficiënte appartement kijkt uit op het groen en is gevestigd in een toplocatie in Laurierpark, Assebroek. Het ligt dicht bij de stad Brugge, lokale winkels en openbaar vervoer.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd door een inkomhal met een apart gastentoilet. Verder vindt u er een ruime woonkamer en een open keuken die voorzien is van alle toestellen. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche. Daarnaast beschikt het appartement over een slaapkamer met dressing/bureau en een berging.

Gelegen op de derde verdieping, biedt het appartement een prachtig uitzicht vanaf het zuidelijke terras, dat ook een extra berging heeft. Voor uw gemak is er een lift aanwezig, evenals een fietsenstalling, een berging en een kelder. Een garagebox kan gehuurd worden voor € 70 per maand.

* * *

Tramstraat 43 - 8310 Brugge - Dit recent en energiezuinig appartement met zicht op het groen, is gelegen op een top locatie (Laurierpark) te Assebroek. Brugge stad ligt niet ver weg en u bevindt zich onmiddellijk bij de plaatselijke winkels en het openbaar vervoer.

Het woongeheel bestaat uit een inkomhal met apart gastentoilet, een ruime woonkamer, een open keuken (voorzien van alle toestellen), een badkamer met inloop douche, 1 slaapkamers+ dressing/bureel en een berging.
Het appartement bevindt zich op de 3de verdieping en biedt u een mooi zicht vanop het zuid gerichte terras met extra berging.

Comfort: lift + fietsenstalling + berging + kelder.
Garagebox beschikbaar voor € 70/maand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 775
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
71 m2
Referentie
OJ6W60P8A197
Makelaar Code
038-8187593
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€775 / C21 Immo New Cnoc
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com