immo Kaart

, 1000 Brussel

Appartement Te Huur in Brussel
2 slaapkamers

Tussen het Terkamerenbos en Franklin Rooseveltlaan, in de directe omgeving van de ULB, in een gebouw in modernistische stijl, appartement met een bruto oppervlakte volgens PEB van 119 m ² met twee slaapkamers en een achterterras.
Het appartement bevindt zich op de vijfde verdieping en is volledig gerenoveerd en komt uit op een grote inkomhal en leidt naar de woonruimtes met een oppervlakte van 27 m ² uitgebreid met een volledig uitgeruste open keuken met centraal eiland en lunchruimte. Aan de nachtzijde delen een eerste slaapkamer van 16 m ² met geïntegreerde kleedkamer en toegang tot het terras van 14 m ² en een tweede slaapkamer van 16 m ² een badkamer. Een aparte wasruimte maakt het pand compleet.
Andere: gepantserde deur, eiken parket, dubbele beglazing, optionele afgesloten parkeerplaats, fietsenstalling, kosten 150 EUR. PEB: C.
Het Terkamerenbos is een rustige en groene omgeving. Ideaal gelegen weg van de drukte van de stad terwijl het dicht bij alle voorzieningen ligt, wordt het gewaardeerd om zijn kwaliteit van leven.
Neem voor meer informatie contact op met Laurence Ballaux op + 32 (0) 2640 08 01.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.800
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
X6SST3VVNLF2
Makelaar Code
5981482
Prijs Geschiedenis
03 May 2024
€1.800 / Sotheby's Antwerpen
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com