Kaart

1000 Bruxelles Appartement Te Huur
73 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek dit prachtige, hoogwaardig afgewerkte, gemeubileerde appartement in het hart van Brussel. Gelegen in een recent opgeleverd gebouw, biedt dit appartement met zijn royale 73 m2 een comfortabele en luxueuze woonruimte. Bij binnenkomst in de flat wordt u verwelkomd door een inkomhal met toilet, gevolgd door een super uitgeruste open keuken die naadloos aansluit op de woonkamer. Er is een ruime slaapkamer aanwezig, compleet met een studeerhoek en een eigen doucheruimte.

De woning onderscheidt zich verder door het indrukwekkende terras waar u kunt genieten van de buitenlucht en het stadsleven. Met hoogwaardige materialen en prachtige meubels die in de flat zijn verwerkt, geniet u van een elegant en modern design.

Een maandelijkse kost van €100 wordt voorzien voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast zijn een kelder en parkeerplaats inbegrepen in de prijs, wat een extra gemak is voor stadsbewoners. Met een Energie Prestatie Certificaat (EPC) van B+, bent u verzekerd van een energiezuinige woning.

Neem vandaag nog contact op met Vaneau Lecobel om dit prachtige appartement in Brussel zelf te bezichtigen. De perfecte combinatie van luxe, comfort en stadsleven wacht op u.

* * *

Dit prachtige gemeubileerde appartement van hoge kwaliteit ligt in het centrum van Brussel en beslaat een oppervlakte van 73 m2 in een nieuw gebouw. Het bestaat uit een inkomhal met WC, een super ingerichte open keuken die uitgeeft op de woonkamer, een mooie slaapkamer met studeerhoek en een eigen doucheruimte. De flat heeft een prachtig terras. Hoogwaardige materialen en meubels, prachtig afgewerkt. Kosten €100/maand (voorziening voor onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes). Kelder en parkeerplaats inbegrepen in de prijs. PEB B+. Kom zelf kijken bij Vaneau Lecobel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.800
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
73 m2
Referentie
YBL3VRP95718
Makelaar Code
vastgoed-bruxelles-luxe-appart
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€1.800 / Lecobel Vaneau
25 Mar 2024
€2.000 / Lecobel Vaneau
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com