Home Te Huur Appartement 1000 Bruxelles
Boulevard Adolphe Max 45
Kaart

Boulevard Adolphe Max 45

1000 Bruxelles Appartement Te Huur
52 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek dit charmante, volledig gemeubileerde studio-appartement in het hart van Brussel, op slechts een steenworp afstand van Place Debrouckère. Recent gerenoveerd en klaar om direct in te trekken, is dit appartement ideaal gelegen op de eerste verdieping van het gebouw.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een entreehal met een gepantserde deur en een videofoon voor uw veiligheid en gemoedsrust. Het woongedeelte is aangenaam en comfortabel, voorzien van parketvloer die bijdraagt aan de charmante sfeer van deze woning.

De afgescheiden keuken is volledig uitgerust en klaar voor gebruik, terwijl de aparte slaapruimte een gezellig toevluchtsoord biedt na een lange dag. Met een energieprestatiecertificaat (PEB) van D is dit appartement ook energie-efficiënt.

De maandelijkse kosten bedragen 100 euro. Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, kunt u contact opnemen via 0497/43.00.

Zoek en ontdek de charme en het comfort van wonen in het centrum van Brussel met deze geweldige woning.

* * *

Boulevard Adolphe Max 45 - 1000 Bruxelles - CENTRE DE BRUXELLES : à deux pas de la Place Debrouckère, Charmant appartement 1 chambrestudio meublé remis à neuf. Au 1er étage, il s’agence comme suit : hall d’entrée avec porte blindée et vidéophone, séjour avec parquet au sol, cuisine séparée super-équipée, espace chambre séparé. Libre immédiatement.PEB: D. Charges : 100?/mois. Infos et visites : 0497/43.00

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.350
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
52 m2
Referentie
9PKQJS4U76QE
Makelaar Code
3979
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€1.350 / Rainbow Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com