Kaart

Rue du bon pasteur 8

1080 Molenbeek-saint-jean Appartement Verhuurd
70 m² wonen
1 slaapkamers
€830

Gelegen aan de grens van Berchem-Sainte-Agathe, in het charmante gebied van Bon Pasteur, vind je dit stijlvolle eenkamerappartement dat beschikt over alle nodige comfort. Het appartement is gevestigd in een kleinschalig luxecomplex en is dichtbij allerlei voorzieningen gelegen, wat het ideaal maakt voor zowel jong als oud.

Binnenin het appartement word je verwelkomd door een lichtovergoten woonkamer van 25m² die verbonden is met een halfopen keuken van 8m². Naast de woonkamer bevindt zich een comfortabele slaapkamer van 18m² om in te relaxen. Het appartement heeft ook een moderne badkamer met douche van 4m², een apart toilet en een handige wasruimte van 2m².

Buiten kan je genieten van niet één, maar twee gezellige terrassen van resp. 5m² en 3m². Het is belangrijk op te merken dat alle afmetingen alleen ter informatie zijn vermeld. Dit charmante appartement zal je ongetwijfeld bekoren! Voor meer informatie of een bezichtiging kan je contact opnemen via 02/414.21.01.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rue du bon pasteur 8 - 1080 Molenbeek-saint-jean - BON PASTEUR - Limite Berchem-Sainte-Agathe - Proche de toutes les commodités, nous vous proposons cet appartement 1 chambre dans un petit immeuble de standing. Il se compose d’un lumineux séjour (25m²) avec cuisine semi-ouverte (8m²), d’une salle de douche (4m²), d’un hall, d' une chambre (18m²), d’un WC séparé, d'une buanderie (2m²) et de 2 terrasses (5m² et 3m²). La superficie n’est mentionnée qu’à titre indicatif. COUP DE COEUR GARANTI !!! INFOS ET VISITES AU 02/414.21.01

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 830
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
70 m2
Referentie
JHTXV8L3T3Y6
Makelaar Code
416-5288
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€830 / C21 M-City
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com